top of page

Această politică de confidențialitate („Politică”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații personale”) pe care le puteți furniza pe site-ul onlineexperiences.ro („Site” sau „Serviciu”) și oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (colectiv, „Servicii") este colectat, protejat și utilizat. De asemenea, descrie opțiunile disponibile cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Această politică este un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. („Utilizator”, „dvs.” sau „dvs.”) și Business Preview SRL („Business Preview SRL”, „Operator”, „noi”, „noi” sau „al nostru”).

Business Preview SRL cu sediul social in Strada Delinești, Nr. 4, Sector 6, București, Romania, cod postal: 062088, telefon (+40) 723 937 779 este proprietarul site-ului www.onlineexperiences.ro.

Prin accesarea și utilizarea site-ului și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligați de termenii prezentului acord. Această politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor fizice pe care nu le angajăm sau le gestionăm.

 

Colectarea automată a informațiilor

 

Prioritatea noastră principală este securitatea datelor clienților și, ca atare, exercităm politica no log. Este posibil să procesăm doar date minime ale utilizatorului, atât cât este necesar pentru întreținerea site-ului și a serviciilor acestuia. Informațiile colectate automat sunt utilizate numai pentru a identifica potențialele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice cu privire la utilizarea și traficul site-ului și al serviciilor acestuia. Aceste informații statistice sunt agregate astfel încât să nu identifice un anumit utilizator al sistemului. 

 

Colectarea informațiilor personale

 

Puteți accesa și utiliza site-ul și serviciile acestuia fără să ne spuneți cine sunteți sau fără a dezvălui orice tip de informație prin care cineva să vă poată identifica ca persoană specifică, identificabilă. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați unele dintre funcțiile de pe site, vi se poate solicita să furnizați anumite informații personale (de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail). Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când creați un cont, efectuați o achiziție sau completați orice formular online de pe site. Atunci când este necesar, aceste informații pot include următoarele:

- Detalii personale precum numele, țara de reședință etc.

- Informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, adresa etc. 

- Detalii despre cont, cum ar fi numele de utilizator, ID-ul unic de utilizator, parola etc.

- Dovada identității, cum ar fi fotocopia unui act de identitate

- Informații legate de plată, cum ar fi detaliile cardului de credit, datele bancare etc.

- Orice alte materiale pe care ni le trimiteți de bunăvoie, cum ar fi articole, imagini, feedback etc.

 

Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt furnizate direct de dvs. prin intermediul site-ului și al serviciilor acestuia. Cu toate acestea, putem colecta și informații personale despre dvs. din alte surse, cum ar fi baze de date publice, platforme de socializare, furnizori de date terți și partenerii noștri de marketing. Informațiile personale pe care le colectăm din alte surse pot include informații demografice (cum ar fi vârsta și sexul), informații despre dispozitiv (cum ar fi adrese IP), locație (cum ar fi orașul și țara), precum și date comportamentale online (cum ar fi informații despre utilizarea de către dvs. a rețelelor de socializare, informații despre vizualizarea paginii, rezultate ale căutării sau linkuri). 

Puteți alege să nu ne furnizați informațiile dvs. personale, dar este posibil să nu puteți profita de unele dintre funcțiile de pe site. Utilizatorii care nu sunt siguri despre ce tipuri de informații sunt obligatorii spre a ne fi furnizate sunt bineveniți să ne contacteze.

 

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

 

Pentru a vă pune la dispoziție site-ul și serviciile acestuia sau pentru a îndeplini o obligație legală, trebuie să colectăm și să folosim anumite informații personale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem oferi produsele sau serviciile solicitate. Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi utilizate în următoarele scopuri: 

- Creare și gestionare conturi de utilizator 

- Realizare și gestionare comenzi 

- Livrare produse sau servicii 

- Îmbunătățire produse și servicii

- Furnizare informații administrative 

- Transmitere comunicări de marketing și promoționale 

- Răspuns la solicitări de informații și asistență solicitată

- Solicitare feedback utilizator 

- Îmbunătățire experiența utilizatorului 

- Postare mărturii ale clienților 

- Oferire publicitate direcționată 

- Administrare extrageri de premii, concursuri 

- Respectare termeni și condiții, politici curente

- Protejare de abuz și utilizatori rău intenționați 

- Răspuns la cererile legale și prevenirea daunelor

- Rulare și operare site și servicii.

 

Prelucrarea informațiilor dvs. personale depinde de modul în care interacționați cu site-ul și serviciile acestuia, unde vă aflați din punct de vedere geografic și dacă se aplică una dintre următoarele: (i) v-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; acest lucru, totuși, nu se aplică, ori de câte ori prelucrarea informațiilor personale este supusă Legilor europene privind protecția datelor; (ii) furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și / sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia; (iii) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus; (iv) prelucrarea este legată de o sarcină care este efectuată în interes public sau în exercitarea autorității oficiale care ne revine; (v) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte.

 

Rețineți că, în anumite legislații, este posibil să ni se permită să procesăm informații până când nu vă opuneți unei astfel de prelucrări (prin renunțare), fără a fi nevoie să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare dintre următoarele baze legale de mai jos. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm baza legală specifică care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

 

Facturare și plăți

 

Folosim procesatoare de plăți terțe pentru a ne ajuta în procesarea în siguranță a informațiilor dvs. de plată. Utilizarea informațiilor dvs. personale de către astfel de procesatori terți este guvernată de politicile lor de confidențialitate care pot sau nu să conțină protecții de confidențialitate la fel de protectoare ca această politică. Vă sugerăm să consultați politicile lor de confidențialitate.

 

Gestionarea informațiilor

 

Puteți șterge anumite informații personale pe care le avem despre dvs. Informațiile personale pe care le puteți șterge se pot modifica pe măsură ce se schimbă site-ul și serviciile acestuia. Cu toate acestea, atunci când ștergeți informații personale, putem păstra o copie a acestora în evidența noastră pe durata necesară pentru a ne respecta obligațiile față de afiliații și partenerii noștri și în scopurile descrise mai jos. Dacă doriți să ștergeți informațiile dvs. personale sau să vă ștergeți definitiv contul, puteți face acest lucru contactându-ne.

 

Dezvaluire de informatii

 

În funcție de Serviciile solicitate sau în funcție de necesitatea finalizării unei tranzacții sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat, este posibil să contractăm alte companii terțe cu care să partajăm datele personale cu consimțământul dvs., companii terțe de încredere care lucrează cu noi, și pe care ne bazăm în furnizarea serviciilor. Nu împărtășim informații personale cu terțe părți neafiliate. Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs., cu excepția cazului în care este necesar pentru a efectua servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem partaja informațiile dvs. personale în aceste scopuri numai cu terțe părți ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre cu privire la informațiile personale. Aceste terțe părți primesc informații personale de care au nevoie doar pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate și nu le autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie informații personale în scopuri proprii de marketing sau în alte scopuri.

 

Vom dezvălui orice informații cu caracter personal pe care le colectăm, le utilizăm sau le primim dacă este cerut sau permis de lege, cum ar fi de exemplu să respectăm o citație sau un proces juridic și atunci când credem cu bună credință că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a vă proteja sau pentru siguranța altora, în cazul investigațiilor antifraudă sau spre a răspunde la o cerere guvernamentală.

 

În cazul unei tranziții comerciale, cum ar fi o fuziune, achiziție de către o altă companie sau vânzarea întregii sau a unei părți din activele noastre, contul dvs. de utilizator și informațiile personale vor fi probabil printre activele transferate.

 

Păstrarea informațiilor

 

Vom păstra și utiliza informațiile dvs. personale pe perioada necesară respectării obligațiilor legale, pentru a soluționa litigiile și pentru a ne pune în aplicare acordurile, cu excepția cazului în care legea impune sau permite o perioadă mai mare de păstrare. Putem folosi orice date agregate derivate din sau care încorporează informațiile dvs. personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care vă va identifica personal. După expirarea perioadei de păstrare, informațiile personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi puse în aplicare după expirarea perioadei de păstrare.

 

Transferul de informații

 

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dvs. într-o altă țară decât a dvs. Aveți dreptul să aflați despre baza legală a transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile. Dacă are loc un astfel de transfer, puteți afla mai multe verificând secțiunile relevante ale acestei politici sau întrebați-ne folosind secțiunea de contact.

 

Drepturile utilizatorilor

 

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. procesate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele: (i) aveți dreptul de a retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat consimțământul anterior pentru prelucrarea informațiilor dvs.; (ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. dacă prelucrarea se efectuează pe o bază legală diferită de consimțământ; (iii) aveți dreptul să aflați dacă informațiile sunt prelucrate de noi, să obțineți dezvăluirea cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și să obțineți o copie a informațiilor în curs de procesare; (iv) aveți dreptul de a verifica acuratețea informațiilor dvs. și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom prelucra informațiile dvs. în niciun alt scop în afară de stocarea acestora; (vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea informațiilor dvs. personale de la noi; (vii) aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, să le transmiteți unui alt controler fără nici un obstacol. Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dvs. să fie prelucrate prin mijloace automate, iar prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., pe un contract din care faceți parte sau pe obligațiile precontractuale ale acestuia.

 

Dreptul de a obiecta la prelucrare

 

În cazul în care informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interes public, în exercitarea unei autorități oficiale învestite de noi sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări oferind un motiv legat de situația dvs. particulară pentru a justifica obiecţia. Trebuie să știți că, cu toate acestea, în cazul în care informațiile dvs. personale sunt procesate în scopuri de marketing direct, vă puteți opune procesării în orice moment, fără a oferi nicio justificare. Pentru a afla dacă prelucrăm informații cu caracter personal în scopuri de marketing direct, puteți consulta secțiunile relevante din acest document.

 

Drepturi de protecție a datelor în temeiul GDPR

 

Dacă sunteți rezident al Spațiului Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor și Business Preview SRL își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să fiți informați despre ce informații personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați. În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor: 

- Aveți dreptul de a solicita acces la informațiile dvs. personale pe care le stocăm și aveți posibilitatea de a accesa informațiile dvs. personale. 

- Aveți dreptul să solicitați să corectăm orice informații personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să completăm informațiile personale pe care le considerați incomplete. 

- Aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dvs. personale în anumite condiții ale prezentei politici. 

- Aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale. 

- Aveți dreptul de a solicita restricții privind prelucrarea informațiilor dvs. personale. Când restricționați prelucrarea informațiilor dvs. personale, este posibil să le stocăm, dar nu le vom prelucra în continuare. 

- Aveți dreptul de a vi se furniza o copie a informațiilor pe care le deținem într-un format structurat, lizibil de mașină și utilizat în mod obișnuit. 

- De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment de unde Business Preview SRL s-a bazat pe consimțământul dvs. pentru a procesa informațiile dvs. personale.

 

Aveți dreptul să depuneți plângere la o autoritate pentru protecția datelor cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați autoritatea locală pentru protecția datelor din Spațiul European sau Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Modul de exercitare a acestor drepturi

 

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastră poate fi direcționată către Business Preview SRL prin datele de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă cerem să vă declinați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Solicitarea dvs. trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm dacă sunteți persoana care pretindeți sau că sunteți reprezentantul autorizat al unei astfel de persoane. Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem corect solicitarea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde la solicitarea dvs. sau să vă oferim informații personale decât dacă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea dvs. pentru a face o astfel de cerere și confirmăm că informațiile personale se referă la dvs.

 

Confidențialitatea copiilor

 

Nu colectăm cu bună știință nicio informație personală de la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți nicio informație personală prin intermediul site-ului și al serviciilor acestuia. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului copiilor lor și să contribuie la aplicarea acestei politici, instruindu-i pe copiii lor să nu furnizeze niciodată informații personale prin intermediul site-ului și al serviciilor acestuia fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat informații personale prin intermediul site-ului și al serviciilor acestuia, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a consimți la prelucrarea informațiilor dvs. personale în țara dvs. 

 

Cookie-uri

 

Site-ul și serviciile acestuia utilizează „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este plasat pe hard disk de către un server de pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dvs. Cookie-urile vi se atribuie în mod unic și pot fi citite doar de un server web din domeniul care v-a emis cookie-ul.

Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera site-ul și serviciile acestuia. Aveți capacitatea de a accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-uri, dar de obicei puteți modifica setările browserului pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri și cum să le gestionați, vizitați internetcookies.org

 

 

Nu Urmăriți funcție

 

Unele browsere încorporează o funcție Nu urmăriți care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți să vă urmăriți activitatea online. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea informațiilor în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea informațiilor de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site sau un serviciu online pe măsură ce vizitează diferite site-uri de-a lungul unui interval de timp. Modul în care browserele comunică semnalul Nu urmăriți nu este încă uniform. Prin urmare, site-ul și serviciile sale nu sunt încă configurate pentru a interpreta sau a răspunde la semnalele Nu urmăriți comunicate de browserul dvs. Chiar și așa, așa cum este descris mai detaliat în toată această politică, limităm utilizarea și colectarea informațiilor dvs. personale.

 

Reclame

 

Este posibil să afișăm reclame online și să partajăm informații agregate și neidentificate despre clienții noștri pe care noi sau agenții noștri de publicitate le colectăm prin utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor. Nu împărtășim agenților de publicitate informații de identificare personală despre clienți individuali. În unele cazuri, putem folosi informații agregate și neidentificate pentru a livra reclame adaptate publicului destinat.

De asemenea, putem permite anumitor companii terțe să ne ajute să adaptăm publicitatea care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori să colecteze și să utilizeze alte date despre activitățile utilizatorilor de pe site. Aceste companii pot livra reclame care ar putea plasa cookie-uri și urmări astfel  comportamentul utilizatorilor.

 

Afiliați

 

Putem dezvălui informații despre dvs. afiliaților noștri în scopul de a vă putea oferi produse și servicii conexe sau suplimentare. Orice informație referitoare la dvs. pe care o furnizăm afiliaților noștri va fi tratată de acei afiliați în conformitate cu termenii acestei politici.

 

Marketing prin e-mail

 

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențial adresa dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail către terți, cu excepția cazului în care este permis în secțiunea de utilizare și prelucrare a informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom păstra informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

 

În conformitate cu legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de la noi vor indica clar de la cine provine e-mail-ul și vor furniza informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți buletinul nostru informativ sau e-mailurile de marketing, urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți primi în continuare e-mailuri tranzacționale esențiale.

 

Link-uri către alte resurse

 

Site-ul și Serviciile sale conțin linkuri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de alte resurse sau ale unor terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți site-ul web și serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care pot colecta informații personale.

 

Securitatea informațiilor

 

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe servere într-un mediu controlat și sigur, protejat de orice acces sau divulgare neautorizate. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și divulgării neautorizate a informațiilor personale. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin Internet sau rețea wireless. Prin urmare, în timp ce ne străduim să protejăm informațiile personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale internetului care sunt dincolo de controlul nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea tuturor informațiilor și datelor schimbate între dvs. și site sau serviciile sale nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau modificate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse.

 

Breșa de securitate

 

În cazul în care devenim conștienți de faptul că securitatea site-ului și a serviciilor sale a fost compromisă sau informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți ca urmare a activității externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri cibernetice sau fraudă, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri rezonabile adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la, investigații și raportări, precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii. În cazul unei breșe de securitate, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă considerăm că există un risc de a dăuna utilizatorului ca urmare a breșei apărute sau dacă legea impune notificarea în alt mod. Când o vom face, vă vom trimite un e-mail.

 

Schimbări și amendamente

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această politică sau termenii acesteia referitoare la site și serviciile sale, ocazie cu care vă vom notifica cu privire la orice schimbări semnificative ale modului în care tratăm informațiile personale. Când o vom face, vom revizui data în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem notifica în alte moduri, cum ar fi prin intermediul informațiilor de contact pe care le-ați furnizat. Orice versiune actualizată a acestei politici va intra în vigoare imediat după publicarea politicii revizuite, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului și a serviciilor după data efectivă a politicii revizuite (sau a oricărui alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări. Cu toate acestea, nu vom folosi, fără consimțământul dvs., informațiile dvs. personale într-un mod semnificativ diferit de ceea ce a fost declarat în momentul colectării informațiilor dvs. personale.

 

Acceptarea acestei politici

 

Recunoașteți că ați citit această politică și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului și a serviciilor acestuia, sunteți de acord cu obligațiile generate de această politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul și serviciile acestuia. 

 

Contactați-ne 

 

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această politică sau doriți să ne contactați cu privire la orice chestiune legată de drepturile individuale și informațiile dvs. personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 18 martie 2021.

bottom of page