top of page

Zilnic, de luni pana sambata (inclusiv)

|

Confortul casei tale

Descopera Muntele Fuji – Tur virtual live din Japonia

Emblematicul si maiestuosul Munte Fuji, simbol al Japoniei, te asteapta sa ii descoperi povestea si sa afli mai multe despre stilul de viata si traditiile localnicilor care locuiesc la poalele lui.

Descopera Muntele Fuji – Tur virtual live din Japonia
Descopera Muntele Fuji – Tur virtual live din Japonia

Ora și locul

Zilnic, de luni pana sambata (inclusiv)

Confortul casei tale

Despre eveniment

Calatoreste virtual la Muntele Fuji cu ghidul nostru local si afla totul despre emblematicul Munte Fuji si imprejurimile lui.

Alatura-te noua in aceasta experienta uimitoare pentru a descoperi toate lucrurile minunate despre zona Mt. Fuji care face din acest loc adevarata inima a Japoniei!

Turul nostru virtual reprezinta o modalitate excelenta de a cunoaste cel mai emblematic si maiestuos simbol al Japoniei. 

Muntele Fuji este foarte special pentru japonezi, reprezinta credinta si admiratie. Pe parcursul experientei noastre online, vom descoperi Muntele Fuji si zonele din jurul lui din perspectiva localnicilor. Vei putea afla mai multe din istoria sa, cultura, precum si afla din povestile localnicilor care traiesc in prefectura Shizuoka. Vei descoperi cateva dintre lucrurile de vazut si de facut aici si, desigur, vei vedea care este cea mai buna mancare pe care trebuie sa o incerci, neaparat, cand vei vizita zona.

Gazdele turului sunt experti in turism culinar, in cultura japoneza si in specialitatile locale si abia asteapta sa se conecteze cu tine pentru a-ti impartasi povestile si cunostintele lor.

In cadrul turului virtual cu durata de o ora, ne vom intalni, vom povesti si vom invata lucruri interesante impreuna! Pentru o experienta mai intima, turul se desfasoara cu numar mic de persoane, astfel incat toata lumea sa aiba sansa de a pune intrebari si de a lua legatura cu ghizii locali! Toti oaspetii care participa la sesiune vor primi, de asemenea, un pachet special de informatii si resurse, dupa incheierea experientei.

Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim online!

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Impartasesti povestile noastre si ne cunoastem mai bine
 • Afli totul despre povestea emblematicului Munte Fuji si imprejurimile sale
 • Participi la jocuri online interactive care iti testeaza cunostintele despre Fuji
 • Poti lua parte la sesiunea de intrebari si raspunsuri pe teme legate de Muntele Fuji si de calatoriile in Japonia
 • La finalul turului virtual primesti un excelent ghid cu informatii si linkuri utile despre aceasta zona impresionanta a Japoniei
 • Ai ocazia sa iti construiesti lista de dorinte pentru cand vei vizita Japonia

Pret: 

 • Tur public (se desfasoara in intervalele orare de mai sus): 92 lei/persoana
 • Tur privat pentru grupuri indiferent de marime sau individual (la cerere): 230 lei

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us) si ca esti pregatit sa te conectezi cu gazdele turului cu 5 minute inainte de ora inceperii acestuia
 • Numar participanti: 1-10 persoane
 • Pentru grupuri (mai mult de 10 persoane), nu ezita sa ne contactezi

Data desfasurare:

Turul are loc zilnic, de luni pana sambata (inclusiv)

Durata tur: 1h 

Sunt disponibile trei intervale orare (ora Romaniei):

 • 16:00-17:00
 • 22:00-23:00
 • 04:00-05:00

Pentru cazul in care doresti participarea in alte intervale orare, nu ezita sa ne contactezi.

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta

 

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa selectezi din formularul de inscriere data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta, iar dupa confirmarea inregistrarii, vei primi pe email detaliile aferente participarii.

In cazul in care doresti ca experienta sa aiba loc la o alta ora decat cele standard (sau sa fie o epxeirenta privata), nu ezita sa ne contactezi. Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, iti transmitem datele necesare pentru rezervarea experientei.

*Toate imaginile afisate au scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Descopera Muntele Fuji

  Acest tichet ofera acces la turul public "Descopera Muntele Fuji - Tur virtual live din Japonia. Prezentarea turului si interactiunea cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  92,00 RON
  Tax: TVA included
 • Descopera Fuji - Tur privat

  Acest tichet ofera acces la turul privat "Descopera Muntele Fuji - Tur virtual live din Japonia. Prezentarea turului si interactiunea cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  230,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page