top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Tur virtual live din Costa Rica

Vino cu noi la o drumetie virtuala in Parcul National al Vulcanului Arenal din Costa Rica.

Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Tur virtual live din Costa Rica
Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Tur virtual live din Costa Rica

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Maiestuosul vulcan Arenal din Costa Rica, a carui inaltime atinge 1.657 m, este unul dintre cei mai activi din aceasta tara, astfel ca din 1968 si pana in 2010 a erupt constant. Din acest motiv, aceasta zona este una dintre putinele din lume unde turistii pot pasi pe potecile formate chiar din lava vulcanului.

Parcul National Vulcanul Arenal este o minune a naturii, in care vegetatia tropicala este casa a nenumarate specii de animale salbatice de la maimute cu fata alba la jaguari, oceloti, pasari colibri, tucan sau reptile (printre care temutii serpi Boa constrictori, iguane si multe altele). Totodata, la poalele vulcanului se afla si frumosul Lacul Arenal, cel mai mare lac din Costa Rica (85 km patrati, cu o adancime care variaza intre 30 – 60 metri) care furnizeaza energie electrica pentru intreaga tara.

"Descopera Parcul National Vulcanul Arenal" este o drumetie virtuala desfasurata de la intrarea in aceasta zona pana la cel mai apropiat punct de observare a vulcanului.

Experienta este gazduita prin live streaming de la fata locului de Alejandro, ghid local. 

In timpul turului, Alejandro te va conduce prin doua tipuri diferite de padure, vei strabate impreuna cu el potecile formate din lava vulcanului pentru a ajunge la un punct de observatie unde, daca este o zi senina, vei putea vedea vulcanul de aproape si lacul Arenal. Alejandro iti va arata in direct plante luxuriante si copaci foarte interesanti care cresc in aceasta zona superba, animale si insecte. Iti va povesti lucruri interesante despre istoria vulcanului si iti va explica mai multe despre geologia si ecologia locului.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Oportunitatea de a lua parte la o experienta inedita si educativa, din confortul casei tale
 • Tur virtual ghidat care are loc prin live streaming, chiar de la poalele vulcanului Arenal
 • Conexiune live cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli 
 • Alejandro strabate pentru tine superba zona Arenal si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre ea
 • Ocazia de a cunoaste oameni noi si de a participa alaturi de ei la aceasta calatorie virtuala, in cazul in care alegi experienta publica
 • Ocazia de a te bucura de aceasta experienta impreuna cu colegii, familia sau prietenii in cazul in care alegi experienta de grup
 • Oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat, atunci cand vei planifica o astfel de vacanta

Pret: 

 • Participare publica: 184 lei/persoana
 • Pentru grupuri (pana la 20 persoane): 1.131 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Turul live are loc la cerere; in functie de disponibilitatea ghidului, turul poate avea loc la datele si orele de mai jos:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei);

Daca te intereseaza un alt interval orar, nu ezita sa ne contactezi;

Durata tur: 1h 30m;

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la aceasta experienta.

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Arenal Tour, Public

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Descopera Parcul National Vulcanul Arenal Costa Rica. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  184,00 RON
  Tax: TVA included
 • Arenal Tour, Groups

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Descopera Parcul National Vulcanul Arenal Costa Rica pentru un grup de maxim 20 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.131,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page