top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Descopera cultura indigena Bribri - tur virtual live din Costa Rica

Bribri, cea mai mare comunitate indigena din Costa Rica, are o istorie indelungata in pastrarea independentei si mentinerea pamanturilor sale departe de industrie si marile corporatii. Vino cu noi sa descoperi povestea si farmecul aparte al acestei comunitati!

Descopera cultura indigena Bribri - tur virtual live din Costa Rica
Descopera cultura indigena Bribri - tur virtual live din Costa Rica

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Bribri, cea mai mare populatie indigena din Costa Rica, traieste in comunitati foarte izolate de restul populatiei, adanc in inima padurii tropicale, in muntii din regiunea Talamanca. Comunitatea are propria sa cultura bogata in traditii cu o vechime de mii de ani, care au fost transmise de la generatie la generatie. Desi Bribri au propria lor limba, multi sunt bilingvi si vorbesc si spaniola.

Multe dintre asezarile Bribri sunt accesibile doar pe rau. Orasele lor includ adesea cladiri comunitare, scoli si case conice ca centre spirituale. Unele cladiri au apa curenta si electricitate limitata, dar, in general, bribrisii locuiesc in case rustice pe piloni, izolate una de cealalta.

Vino cu noi la un tur “out of the box” in care vei descoperi si invata lucruri interesante despre cultura indigena Bribri. Vei afla mai multe despre credintele si modul lor de viata si, pentru ca sunt o comnitate care stapaneste arta cultivarii boabelor de cacao, vei vedea cum se cultiva acesti arbori si cum se prepara ciocolata de catre aceasta comunitate care foloseste retete vechi de mii de ani.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Oportunitatea de a lua parte la o experienta inedita si educativa, din confortul casei tale
 • Tur virtual ghidat care are loc prin live streaming, chiar de la o ferma de cafea din Costa Rica
 • Conexiune live cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli 
 • Alejandro strabate pentru tine o ferma de cafea si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre cultura arborilor de cafea si procesul de productie a acesteia
 • Ocazia de a cunoaste oameni noi si de a participa alaturi de ei la aceasta calatorie virtuala, in cazul in care alegi experienta publica
 • Ocazia de a te bucura de aceasta experienta impreuna cu colegii, familia sau prietenii in cazul in care alegi experienta de grup
 • Oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat, atunci cand vei planifica o astfel de vacanta

Pret: 

 • Participare publica: 184 lei/persoana
 • Pentru grupuri (pana la 20 persoane): 1.134 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Turul live are loc la cerere; in functie de disponibilitatea ghidului, turul poate avea loc la datele si orele de mai jos:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei);

Daca te intereseaza un alt interval orar, nu ezita sa ne contactezi;

Durata tur: 1h 30m;

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la aceasta experienta.

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Descopera Bribri, Public

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Descopera cultura indigena Bribri". Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  184,00 RON
  Tax: TVA included
 • Descopera Bribri, Groups

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Descopera cultura indigena Bribri". Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.131,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page