top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Excursie virtuala live la o ferma de cafea din Costa Rica

Recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea sa superioara, cultura cafelei in Costa Rica reprezinta o traditie indelungata a acestei tari. Vino alaturi de noi sa descoperi secretele universului fascinant al fermelor de cafea din aceasta zona a lumii.

Excursie virtuala live la o ferma de cafea din Costa Rica
Excursie virtuala live la o ferma de cafea din Costa Rica

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Stiai ca in Costa Rica este ilegal sa produci alt tip de cafea decat Arabica 100%?

Cafeaua de aici este una de o calitate deosebita, fiind apreciata in intreaga lume, iar acest lucru se datoreaza nu doar climei si pozitionarii geografice a tarii, ci si indelungatei traditii de cultivare a cafelei, care are micile ei secrete pentru cresterea boabelor perfecte.

Geografic vorbind, Costa Rica este o fasie subtire de pamant inconjurata de coasta, cu un centru muntos ideal pentru cultivarea boabelor de cafea de calitate superioara. Astfel ca, peste 80% din fermele de cafea din tara beneficiaza de o altitudine mare, sol vulcanic si o clima perfecta pentru culturile de cafea.

Vino cu noi sa descoperi mai multe despre universul cafelei, direct de la o ferma de cafea din Costa Rica, si vei intelege mai bine de ce aceasta este cea mai buna cafea din lume.

Vom afla totul despre acest arbore miraculos: de la planta in sine si istoria lui pana la procesul de productie a cafelei, chimia cofeinei si, bineinteles, care sunt secretele unei cesti delicioase de cafea pregatite in stilul "old fashion".

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Oportunitatea de a lua parte la o experienta inedita si educativa, din confortul casei tale
 • Tur virtual ghidat care are loc prin live streaming, chiar de la o ferma de cafea din Costa Rica
 • Conexiune live cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli 
 • Alejandro strabate pentru tine o ferma de cafea si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre cultura arborilor de cafea si procesul de productie a acesteia
 • Ocazia de a cunoaste oameni noi si de a participa alaturi de ei la aceasta calatorie virtuala, in cazul in care alegi experienta publica
 • Ocazia de a te bucura de aceasta experienta impreuna cu colegii, familia sau prietenii in cazul in care alegi experienta de grup
 • Oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat, atunci cand vei planifica o astfel de vacanta

Pret: 

 • Participare publica: 184 lei/persoana
 • Pentru grupuri (pana la 20 persoane): 1.131 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Turul live are loc la cerere; in functie de disponibilitatea ghidului, turul poate avea loc la datele si orele de mai jos:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei);

Daca te intereseaza un alt interval orar, nu ezita sa ne contactezi;

Durata tur: 1h 30m;

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la aceasta experienta.

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Coffee Farm Tour, Public

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Excursie Virtuala la o Ferma de Cafea din Costa Rica. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  184,00 RON
  Tax: TVA included
 • Coffee Farm Tour, Groups

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Excursie la o Ferma de Cafea din Costa Rica pentru un grup de pana la 20 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.131,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page