top of page

joi, 03 iun.

|

Muzeul Taranului Roman

DEGUSTARE DE VINURI VIN(O) LA MTR

Ia parte la o experienta de degustari de vinuri ale producatorilor romani, la primul targ specializat de vinuri din Romania ultimilor doi ani.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
DEGUSTARE DE VINURI VIN(O) LA MTR
DEGUSTARE DE VINURI VIN(O) LA MTR

Ora și locul

03 iun. 2021, 14:00 – 21:00

Muzeul Taranului Roman, Sector 1, Bucharest, Romania

Despre eveniment

DESPRE EVENIMENT

Ia parte la o experienta de degustari de vinuri ale producatorilor romani, la primul targ specializat de vinuri din Romania ultimilor doi ani.

In primele zile ale revenirii la viata a economiei romanesti, industria viti-vinicola face rapid primii pasi si se re-intalneste fata in fata cu publicul iubitor si consumator de vinuri, dar si cu reprezentantii HORECA din Bucuresti, organizand primul Targ de vinuri al ultimilor 2 ani si probabil primul targ specializat din Romania din aceeasi perioada. Producatorii romani de vinuri isi vor intalni publicul ce va degusta majoritatea vinurilor lansate pe piata in 2020 si 2021, intr-o locatie parca predestinata pentru acest eveniment ce-si propune relansarea pietei de vinuri premium romanesti: la Muzeul National al Taranului Roman.

  Ce include experienta? 

 • Degustari de vinuri oferite de 50 de crame din Romania
 • Acces la peste 400 de etichete de vinuri
 • Acces la degustari de vinuri Premium si Editie Limitata in cadrul VIP Lounge (sampanie, cognac, fine spirits, vinuri super premium romanesti si din import)

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Prezentarea certificatului de vaccinare la intrare este esentiala*

Data desfasurare:

03.06.2021 (14:00 – 21:00)

04-06.06.2021 (11:00 – 21:00)

Loc desfasurare:

Muzeul Taranului Roman (Soseaua Kiseleff Nr. 3)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. Enjoy!

Pret:

Bilet 1 zi VIP: 100 lei (valabil pentru persoanele care au certificate de vaccinare)

Bilet 1 zi VIP + TEST COVID 19: 125 lei (valabil pentru persoanele care aleg efectuarea testului pe loc)

-----

*Organizarea targului se desfasoara in conformitate cu normele sanitare in vigoare, participarea fiind posibila doar pentru: 

- persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

- persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore 

- persoanele aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale .

Organizatorul va instala, la intrarea in incinta targului, un punct de testare rapida, asigurand astfel posibilitatea celor care nu se incadreaza in variantele de mai sus de a participa la eveniment. Accesul va fi permis numai in cazul unui rezultat negativ.

Bilete

 • Acces 1 zi VIP

  (valabil pentru persoanele care au certificate de vaccinare)

  100,00 RON
  +2,50 RON Taxă de serviciu
  Vânzare încheiată
 • Bilet 1 zi VIP + TEST COVID 19

  (valabil pentru persoanele care aleg efectuarea testului pe loc)* * Contravaloarea testului nu este returnabila in cazul in care testul iese POZITIV. In situatia in care testul pentru COVID19 indica o persoana infectata, aceasta primeste contravaloarea biletelor (accesul la eveniment fiind restrictionat)

  125,00 RON
  +3,13 RON Taxă de serviciu
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page