top of page

lun., 21 aug.

|

Leh

My Sacred India Journey - Himalaya Adventure Retreat

O calatorie de aventura si descoperire, care poate deveni una din cele mai grozave din lista ta, indiferent daca practici yoga sau nu!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
My Sacred India Journey - Himalaya Adventure Retreat
My Sacred India Journey - Himalaya Adventure Retreat

Ora și locul

21 aug. 2023, 14:45 – 02 sept. 2023, 17:45

Leh, Nubra Valley, MHP8+GWF, Leh, 194401

Despre eveniment

Fie ca practici yoga sau nu, Himalaya Adventure Retreat este o calatorie de aventura si descoperire care, cu siguranta, va deveni una dintre cele mai grozave din lista ta.

Aceasta calatorie, organizata de instructorul de yoga Monica Filip, este dedicata celor ce iubesc muntele, au descoperit atractie si liniste in preajma regiunilor montane si vor sa duca la urmatorul nivel explorarea si experienta montana, cu o aventura de neuitat!

Ladhak, denumit si Micul Tibet este una din regiunile cele mai inalte a Indiei, peste 3000 m, aflata in Nordul -Vestul tarii. Aceasta regiune se afla la granita cu China si Pakistan, iar grandoarea peisajelor Muntilor Himalaya si a Vaii superioare a raului Indus iti taie respiratia!

Itinerariul incepe in Leh, principalul oras al regiunii, aflat la o altitudine de 3500m. Aici se va ajunge cu avionul si vei petrece 4 nopti. Ce vei putea face in acest timp:

- plimbari pe promenada & shopping local

- degustari din bunatatile culinare locale

- excursii la templele din zona 

- te vei bucura de linistea si energia Himalayei.

Traseul continua timp de aproximativ 4 ore pe cea mai inalta sosea de motociclete din lume (care traverseaza pasul Khardung aflat la 5400 m), cu transport privat tip traveller pana in Valea Nubra (Nubra Valley), unde vei beneficia de 3 nopti de cazare la Hunder (Taramul Dunelor de Nisip). Printre varfuri de 5000 de metri inaltime, vai cu yaci pascand si rauri involburate, soseaua iti ofera un spectacol al naturii fulminant!

Nubra Valley apartine platoului tibetan si este, in esenta, un desert rece la altitudine inalta (3.000 m) cu dune de nisip,  vegetatie doar de-a lungul raurilor si temple budiste spectaculoase aflate la poalele Himalayei.

Urmatoarea oprire va fi la Lamayuru, o alta locatie cu energie inalta, una dintre cele mai frumoase asezari din zona, strajuita de o manastire aflata pe munte si care se bucura de spectacolul rasaritului de luna dintre muntii inalti, taram numit pe buna dreptate "moon land"!

Pe finalul experientei, vei fi cazat la un hotel de 5 stele din New Delhi (dupa un zbor din Leh).

Ce include experienta?

 • 2 zboruri interne (New Delhi – Leh, Leh – New Delhi)
 • Cazare in camera dubla (11 nopti). Gradul de confort al cazarilor este de 3, 4 si 5 stele
 • Mic dejun (10 dimineti)
 • Cina (5 seri)
 • Clase de meditatii ghidate si pranayama pe parcursul itinerariului
 • Cazare la intoarcere in New Delhi (hotel de 5 stele cu piscina)
 • Transport privat intre locatii
 • Excursii private
 • Transferuri aeroport
 • Ghid local permanent

Informatii suplimentare:

- Pe parcursul calatoriei nu vei face catarari pe Himalaya 

- Calatoria este una accesibila, insa ai nevoie de un antrenament de respiratii bun, pe care Monica iti indica sa il faci si acasa, inainte, dar si acolo cand este nevoie

- Nu se consuma alcool, mesele sunt vegetariene si vegane (absolut delicioase).

Pret: 

 • 10.073 Lei/persoana (rezervarea locului se face prin plata integrala sau in doua transe, avansul fiind de minim 2.475 Lei, iar diferenta se poate achita pana cel tarziu la data de 10 Iulie. In acest caz, te rugam sa iei legatura cu noi pe email pentru a stabili detaliile)

Daca renunti, indiferent de motiv plata este nerambursabila, reprezentand costurile aferente rezervarii.

Pretul nu include:

- Zborurile din orasul tau de plecare pana la New Delhi ( Exemplu zbor Bucuresti – New Delhi) - Viza turistica (se aplica online) - Asigurare medicala - Alte mese decat cele care sunt mentionate mai sus - Alte cheltuieli personale

DATE GENERALE

Data desfasurare:

21 August - 02 Septembrie 2023;

Ultima zi pentru inscriere: in limita locurilor disponibile;

Locuri disponibile: maxim 10.

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si informatiile suplimentare necesare participarii.

De mentionat ca inscrierea se face in baza unui interviu de acceptare, gazduit de Monica, in care vei afla mai  multe detalii si vei putea sa iti dai seama daca aceasta experienta este potrivita pentru tine.

Cand grupul este format, participantii vor avea o intalnire online pe zoom, cu Monica, pentru a se cunoaste si a discuta detaliile organizatorice, de bagaj, vize, etc

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Himalaya Adventure Retreat

  Acest tichet asigura acces la experienta My Sacred India - Himalaya Adventure Retreat cu Monica Filip, cu serviciile mentionate in descrierea acesteia, in perioada 21.08-02.09.2023.

  10.073,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page