top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Santa Maria del Camí

Degustare de vinuri in Palma de Mallorca

Daca apreciezi calitatea vinurilor spaniole si esti pe cale sa petreci o vacanta pe superba insula Mallorca, nu rata aceasta oportunitate!

Degustare de vinuri in Palma de Mallorca
Degustare de vinuri in Palma de Mallorca

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Santa Maria del Camí, Balearic Islands, Spain

Despre eveniment

Daca apreciezi calitatea vinurilor spaniole si esti pe cale sa petreci o vacanta pe superba insula Mallorca, nu rata aceasta oportunitate! Completeaza aceasta vacanta cu o degustare de vinuri in Palma de Mallorca.

Degustarea de vinuri in Palma de Mallorca se desfasoara in zona istorica a orasului Palma – capitala insulei si te asteapta sa descoperi cele mai orginale locatii de degustare de vinuri, de la cele mai bune crame la baruri de tapas spaniole.

Vom fi ghidati, in experienta noastra, de ghizi local spanioli care ne vor purta pasii pe superbele strazi sub forma de labirint ale centrului istoric al orasului pentru a ajunge in magazine de vinuri cu poveste, ca mai apoi sa descoperim cateva restaurante si baruri de tapas specifice Spaniei, ascunse intre zidurile orasului vechi.

Degustare de vinuri inn Palma de Mallorca este o experienta relaxanta, de vacanta cu aer iberic, in care vom afla mai multe despre specificul vinurilor din aceasta regiune, vom degusta 8 tipuri diferite de vin in 4 crame diferite din partea istorica a orasului, vom afla mai multe despre specificul fermentarii vinului in aceasta regiune si ne vom rasfata cu celebrele tapas, atat de specifice Spaniei.

Ce include experienta?

 • Ghid local, care ne va insoti de-a lungul turului de degustare
 • Degustarea a 8 tipuri diferite de vin spaniol
 • Vizitare 4 crame diferite
 • Degustarea de vinuri va fi insotita de tapas
 • Plimbare prin minunatul oras Palma de Mallorca si ne vom bucura de frumusetea istorica a strazilor sale superbe in forma de labirint
 • Vizitare magazine de vinuri, restaurante tipice din Mallorca si baruri clasice de tapas ascunse intre zidurile orasului vechi
 • Transport de lux de la locul de cazare al participantilor la cel de intalnire cu ghidul local, in vederea participarii la tur

Pret: 

Se comunica pe email dupa stabilirea detaliilor finale cu participantul (data, numar persoane, transport etc)

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Turul se desfasoara in Palma de Mallorca (Spania)

Cunostinte de limba engleza sau spaniola

Numarul minim de participanti: 6 persoane

Turul nu include transport si cazare pana/din Spania. Experienta de degustare poate fi inclusa in programul tau de vacanta, daca decizi/ai ales sa petreci cateva zile pe frumoasa insula Mallorca

Data desfasurare:

Turul se desfasoara zilnic, in functie de disponibilitatea ghizilor locali

Durata estimata tur: 4 ore

Pentru a verifica data, disponibilitatea ghidului local si tariful final, te rugam sa ne contactezi (office@onlineexperiences.ro)

Cum functioneaza:

Daca ai ales deja un sejur in Palma de Mallorca si doresti sa participi la aceasta experienta de degustare de vinuri in Palma, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi pe email sau telefon pentru a stabili detaliile.

Dupa confirmarea disponibilitatii de catre ghizii locali, vei primi toate informatiile finale de care ai nevoie pentru a te bucura la maxim de aceasta experienta.

Pentru alte detalii si intrebari, nu ezita sa iei legatura cu noi:

Email: office@onlineexperiences.ro

Tel./Whatsapp: (+40) 733 475 191

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Palma de Mallorca, degustare

  Cu acest tichet ai prioritate in rezervarea locului tau in cadrul experientei. Rezevarea ferma a locului tau la acest tur se face dupa comunicarea datei la care doresti sa participi, a numarului final de persoane si confirmarea realizarii platii de catre tine.

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page