top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

O plimbare la pas prin San Jose - Tur virtual live din Costa Rica

Frumosul oras San Jose, capitala Costa Rica, te fascineaza prin atmosfera sa plina de viata, prin numeroasele sale atractii culturale, educationale, precum si prin oferta sa gastronomica.

O plimbare la pas prin San Jose - Tur virtual live din Costa Rica
O plimbare la pas prin San Jose - Tur virtual live din Costa Rica

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Aceasta experienta este un amestec de tur istoric cu turul naturii, care va incepe de la celebra Piata Centrala din San Jose. Impreuna cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, vei vizita, printre altele, tarabe cu plante medicinale, iar mai apoi vei traversa intregul centru al orasului si vei putea admira cladirile si constructiile vechi si vei afla mai multe despre istoria, cultura, traditiile si arhitectura acestor locuri. 

A doua jumatate a turului este o plimbare prin frumoasele parcuri urbane pline de vegetatie tropicala, unde vei vedea si descoperi diferitele tipuri de copaci si vegetatie, precum si posibilele utilizari ale acestora. 

In plus, vei putea descoperi stilul de viata al costaricanilor si intra in ritmul lor de zi cu zi.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Ai parte de o experienta inedita, din confortul casei tale
 • Conexiune live cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli
 • Alejandro strabate pentru tine capitala Costa Rica si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre ea
 • Ocazia de a cunoaste oameni noi si de a participa alaturi de ei la aceasta calatorie virtuala, in cazul in care alegi experienta publica
 • Ocazia de a te bucura de aceasta experienta impreuna cu colegii, familia sau prietenii in cazul in care alegi experienta de grup
 • Oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat, atunci cand vei planifica o astfel de vacanta

Pret: 

 • Participare publica: 184 lei/persoana
 • Pentru grupuri (pana la 20 persoane): 1.131 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Turul live are loc la cerere; in functie de disponibilitatea ghidului, turul poate avea loc la datele si orele de mai jos:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei);

Daca te intereseaza un alt interval orar, nu ezita sa ne contactezi;

Durata tur: 1h 30m;

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la aceasta experienta.

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • San Jose Tour, Public

  Acest tichet ofera acces la turul virtual O Plimbare prin San Jose, Live from Costa Rica. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  184,00 RON
  Tax: TVA included
 • San Jose Tour, Groups

  Acest tichet ofera acces la turul virtual O Plimbare prin San Jose, Live from Costa Rica pentru un grup de maxim 20 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.131,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page