top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Povestea scarilor Selaron – Tur virtual Live din Rio de Janeiro

Una dintre cele mai faimoase strazi din Rio de Janeiro este de fapt o scara care leaga doua strazi din acest frumos oras al Braziliei. Vino cu noi la aceasta experienta virtuala in timp real sa le descoperim povestea!

Povestea scarilor Selaron – Tur virtual Live din Rio de Janeiro
Povestea scarilor Selaron – Tur virtual Live din Rio de Janeiro

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Una dintre cele mai faimoase strazi din Rio de Janeiro este de fapt o scara care leaga strazile Joaquim Silva si Pinto Martins din cartierele Lapa si Santa Teresa.

Povestea scarilor Selaron din Rio de Janeiro a inceput in 1990, cand pictorul chilian Jorge Selaron a inceput sa renoveze scarile darapanate care treceau prin fata casei sale.

La inceput, vecinii l-au ironizat pentru alegerea culorilor, el acoperind treptele cu faianta albastra, verde si galbena (culorile drapelului brazilian), dar Selaron a continuat sa faca ceea ce si-a propus. In timp, acest mic proiect a devenit o obsesie pentru el. Selaron a strans majoritatea materialelor pe care le folosea la decorarea treptelor de pe santierele din apropiere si din surse proprii.

Scarile au 215 trepte, iar cand Selaron a terminat lucrarea, acestea aveau 2.000 de piese colorate de-a lungul a 125 de metri.

Scarile Selaron sunt acum un reper din Rio de Janeiro. Au fost prezentate in multe reviste internationale, ziare, emisiuni de calatorie si documentare. Au aparut si in reclame pentru produse precum American Express, Coca-Cola, Kelloggs Corn Flakes sau Playboy, pentru a numi cateva. Au fost inregistrate numeroase videoclipuri muzicale cu aceste scari ca fundal.

Vino cu noi la o plimbare virtuala in timp real la unele dintre cele mai frumoase scari din lume – scarile Selaron din Rio de Janeiro.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Ai parte de o experienta inedita, din confortul casei tale
 • Turul virtual este gazduit de un ghid local din Rio de Janeiro si are loc prin live streaming
 • Ai acces la o experienta privata, pentru tine si prietenii, familia sau colegii tai
 • Interactionezi direct cu ghidul si intri cu usurinta in atmosfera locala pentru a descoperi lucruri interesante despre aceasta zona faimoasa
 • Descoperi o modalitate educativa, funny si relaxanta de a petrece timpul liber
 • Daca planifici o vacanta in Rio de Janeiro si vrei sa te bucuri de frumusetile si atractiile acestui oras al Braziliei, experienta este o oportunitate excelenta de te familiariza in avans cu acestea

Pret: 

 • Pentru grupuri (pana la 10 persoane): 1.067 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Participarea la aceasta experienta este una privata
 • Experienta se desfasoara la cerere si se are loc pentru grupuri de pana la 10 persoane
 • Un loc confortabil de unde sa participi la turul virtual
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)
 • Turul are loc pentru grupuri.
 • Numar maxim participanti/grup: 10 persoane

Data desfasurare:

Turul are loc la cerere

Data si ora se stabilesc la cererea participantilor, dupa ce consultam disponibilitatea ghidului

Durata tur: 1h 30m

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care va intereseaza sa participati la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Povestea scarilor Selaron

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Povestea scarilor Selaron - Live din Rio de Janeiro", pentru un grup de maxim 10 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.067,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page