top of page

joi, 08 sept.

|

Cheile Nerei

SUP - Exploreaza Cheile Nerei

Te invitam sa facem impreuna SUP in locul in care Nera si-a format cel mai frumos defileu din Carpati.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
SUP - Exploreaza Cheile Nerei
SUP - Exploreaza Cheile Nerei

Ora și locul

08 sept. 2022, 07:00 EEST – 11 sept. 2022, 20:00 EEST

Cheile Nerei, Cheile Nerei, Romania

Despre eveniment

O experienta de patru zile, in care te vei bucura de cele mai spectaculoase peisaje din zona Cazanelor Dunarii si nu numai. 

Plecarea se face din Bucuresti, iar seara ai ocazia de a privi apusul in Cazanele Dunarii, de a cina si sta la povesti pe malul apei. La inceputul acestei experiente exploram pe apa maiestuoasele Cazane ale Dunarii, pesterile si muzeele de pe acest parcurs. Aici, malurile Dunarii devin pereti aproape verticali, care ingusteaza atat de mult fluviul, incat adancimea apei depaseste 100 m. 

A doua zi se porneste pe SUP in aval pe Dunare cu pauze de vaslit la pesteri ascunse. La finalul acestei etape a experientei, dupa pauza de masa, se va pleca spre Cheile Nerei, unde participantii sunt cazati doua nopti. Cea de-a treia zi este plina de aventura pentru ca se va parcurge raul Nera pe SUP, iar seara apusul lenes de soare poate fi admirat de pe culmile Parcului Naţional Cheile Nerei – Beușnița. 

In ultima zi, facem SUP in locul in care Nera si-a format cel mai frumos defileu din Carpati, vizitam cascada Beiusnita, iar, daca ne mai ramane timp, ajungem si la cascada Bigar!

Ce include experienta?

Instructaj River SUP

Echipament premium pentru River SUP (placa, pagaie, vesta salvare, leash, protectii)

Barca de safety pe Dunare

Cazarea

Mic dejun

Ghizi Fotografii

NU sunt incluse:

Transport Bucuresti – Cheile Nerei

Mese de pranz si cina

Pret: 

1.495 Lei/persoana  

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Aceasta excursie este pentru incepatorii care au practicat deja Stand Up Paddle si stiu sa isi tina echilibrul, sa vasleasca si sa intoarca placa. 

In prima seara va fi efectuat un curs de SUP si River SUP, pentru a spori siguranta si a usura comunicarea cu ghizii / instructorii in expeditii. 

De mentionat ca forma in care va fi practicat SUP-ul pe Dunare este de explorare in viteza, iar din cauza debitului fluvial ridicat participantii vor fi miscati in permanenta de curent. In Cheile Nerei, forma de SUP este de relaxare, cu portiuni de River SUP si, in functie de debit, pe unele portiuni scurte participantii se vor da jos de pe placa pentru a trece de apa mica.

Data desfasurare:

08-11 Septembrie 2022

Locatie: Cheile Nerei

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email voucherul electronic (pe baza caruia vei avea acces la experienta), dar si informatii suplimentare referitoare la desfasurarea acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

  • Explorează Cheile Nerei pe SUP

    Pretul biletului este pentru o persoana si include: Instructaj River SUP Echipament premium pentru River SUP (placa, pagaie, vesta salvare, leash, protectii) Barca de safety pe Dunare Cazarea Mic dejun Ghizi Fotografii. Tariful nu include transport dus-intors pana la Cheile Nerei.

    1.495,00 RON
    Tax: TVA included
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page