top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Raul Neajlov

SUP pe raul Neajlov

Stand Up Paddle este un un sport care a cunoscut o crestere rapida in intreaga lume datorita simplitatii si versatilitatii lui.

SUP pe raul Neajlov
SUP pe raul Neajlov

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Raul Neajlov, Neajlov River, Romania

Despre eveniment

River SUP este un sport pentru entuziastii de actiune si dornici sa descopere locuri noi. 

Stand Up Paddle pe raul Neajlov ofera toate ingredientele necesare pentru o experienta senzationala: un loc superb in care se desfasoara, oameni noi pe care ii cunoscuti cu aceasta ocazie, miscare si multa distractie.

Experientele SUP pe raul Neajlov se pot practica fara probleme vara, primavara si toamna si chiar si atunci cand ploua! Frumusetea naturii din aceasta zona te va captiva cu siguranta. In plus, traseul de pe cursul raului Neajlov este recomandat tuturor, chiar si celor care acum se intiaza in acest sport. Aceasta deoarece tot traseul are doar 5 km (se merge pe directia de curgere a raului), latimea raului este generoasa  si este lipsit de orice obstacole potential periculoase. Experienta se desfasoara la cerere, ori de cate ori exista 6 participanti. Tu si prietenii, colegii sau familia ta puteti fi o parte din acest grup. Nu rata aceasta oportunitate! 

Asa incat, bucura-te de vremea de afara si vino la SUP Neajlov! Orele petreceute in natura, facand miscare te vor ajuta sa te simtit extraordinar si sa te distrezi pe cinste. In plus, daca nu avei cu ce ajunge, nu este nicio problema. Este de ajuns sa ne scrii si ne ocupam noi de transportul la locatie.

Ce include experienta?

Echipament complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash)

Neopren pentru vreme rece

Instructaj SUPGhidaj SUP

Logistica

Poze pe durata experientei

Pret: 

207 Lei/persoana (pentru inscrieri individuale)

173 Lei/persoana (pentru grupuri de minim 4 persoane)

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Voie buna

Imbracaminte adecvata  

Experienta are loc cu minim 6 participanti

Data desfasurare:

Oricand, la cerere (in functie de vreme si de numarul de participanti inscrisi)

Locatie: Raul Neajlov 

Durata: 2-3 ore

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta, sa ne spui (in formularul de inscriere) cand doresti sa participi, cate persoane mai vin cu tine si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email voucherul electronic (pe baza caruia vei avea acces la experienta atunci cand doresti), dar si informatii suplimentare referitoare la desfasurarea acesteia.

Enjoy life!

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • SUP Neajlov (individual)

  Pretul biletului este pentru o persoana si include: Echipament complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash) Neopren pentru vreme rece Instructaj SUP Ghidaj SUP Logistica Poze. Tariful nu include transport la locatie. Acesta se plateste separat, la cerere (50 lei/persoana)

  207,00 RON
  Tax: TVA included
 • SUP Neajlov (grup)

  Acest pret este valabil doar pentru grupuri de min.4 participanti si repezinta tariful/persoana din cadrul grupuli. Tariful include: Echipament complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash) Neopren pentru vreme rece Instructaj SUP Ghidaj SUP Logistica Poze. Tariful nu include transport la locatie. Acesta se plateste separat, la cerere (50 lei/persoana)

  173,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page