top of page

Saptamanal, sambata si duminica

|

Wicked Barrel Brewery

Turul Micro-berariei Wicked Barrel cu degustare de bere artizanala

In ianuarie 2018, ratebeer.com a numit Wicked Barrel a 2-a cea mai buna berarie din lume aparuta in anul 2017 dintr-un total de +6400. Viziteaza micro-beraria, degusta berile si vei intelege de ce.

Turul Micro-berariei Wicked Barrel cu degustare de bere artizanala
Turul Micro-berariei Wicked Barrel cu degustare de bere artizanala

Ora și locul

Saptamanal, sambata si duminica

Wicked Barrel Brewery, Strada Ceahlau 6A, sat Neagra, comuna Tasca, judet Neamt

Despre eveniment

Descopera istoria fabricii de bere artizanala Wicked Barrel, construita intr-un loc idilic aflat la poalele Muntelui Ceahlau, de Radu Andries. O poveste a unor beri deosebite, care au cucerit in scurt timp orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj sau Timisoara.

De mentionat ca in top 10 mondial intocmit de cunoscatorii din domeniu in anul 2018, s-au calificat patru dintre berile Wicked Barrel.

Profita de aceasta perioada de relaxare, de timpul liber si de vremea care te invita la calatorii de tot felul si descopera universul Wicked Barrel. Vino impreuna cu prietenii sau familia la un tur ghidat al microberariei, condus chiar de Radu. Evident ca pentru o experienta completa, vei degusta si patru tipuri de bere artizanala si vei afla ce anume le face asa speciale. Totul intr-un peisaj de poveste, cu aer curat si apa de munte.

La sosirea la fabrica de bere, va veti intalni cu gazdele pentru a face turul acesteia, pe traseul de procesului de producere a acesteia. Fiecare etapa din procesul de productie a berii artizanale Wicked Barrel va fi explicata de gazde, care vor raspunde la intrebarile tale si vor povesti lucruri interesante din spatele acestui brand nascut din pasiunea pentru bere. Turul se va incheia cu degustarea berilor.

Microberaria Wicked Barrel se afla la 10 km de orasul Bicaz, in satul Neagra, din judetul Neamt. Iar daca iti place ceea ce vei fi vazut si degustat, vei putea lua cu tine, direct de la sursa, berile Wicked Barrel, la un pret special.

Ce include experienta?

 • Turul ghidat al micro-berariei Wicked Barrel
 • Sesiune de degustare pentru 4 sortimente de bere Wicked Barrel (160 ml fiecare): Pilsner, Pale Ale, India Pale Ale, Imperial Stout
 • Degustare de branzeturi de la ferma din apropierea micro-berariei, unde vacutele sunt hranite cu maltul provenit de la berea Wicked Barrel
 • Discount 5% la berile Wicked Barrel achizitionate pentru acasa direct de la micro-berarie

Pret : 

 • 70 RON 

Pretul nu include trasportul catre si de la micro-berarie.

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Pentru degustare, numarul participantilor trebuie sa fie par (2, 4, 6 s.a.m.d. persoane)

Turul micro-berariei nu este conditionat de numarul de persoane

Data desfasurare:

Saptamanal, in fiecare sambata si duminica, intre orele 12:00-17:00 (perioada comunicata pentru turul micro-berariei - iuie-decembrie 2021 - poate varia, in functie de reglementarile in vigoare cu privire la masurile de limitare a raspandirii COVID-19)

Durata sesiune: 60-90 de minute

Loc desfasurare: micro-beraria Wicked Barrel (Strada Ceahlau 6A, Sat Neagra, Comuna Tasca, Judetul Neamt)

Ultima zi pentru inscrieri: Saptamanal, miercurea

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. La data pe care ne-o vei comunica, vei fi asteptat la micro-beraria Wicked Barrel.

Dupa realizarea platii, vei primi pe email confirmarea inscrierii si datele suplimentare necesare pentru a te bucura de o experienta de degustare completa. Cheers!

*Toate imaginile afisate au scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Degustare/tur Wicked Barrel

  Tariful include turul ghidat al micro-berariei Wicked Barrel

  70,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page