top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Descopera pitorescul Cartier Urca – Tur virtual Live din Rio de Janeiro

Cartierul Urca este locul perfect din Rio de Janeiro pentru a te bucura de o priveliste magnifica, a bea o bere buna si a admira frumusetea idilica a caselor traditionale braziliene. Vino cu noi sa ii desocperim farmecul!

Descopera pitorescul Cartier Urca – Tur virtual Live din Rio de Janeiro
Descopera pitorescul Cartier Urca – Tur virtual Live din Rio de Janeiro

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Poate ca nu stiati, dar Urca este locul unde a luat nastere viitorul oras Rio de Janeiro – chiar aici, la poalele dealului Cara de Cão, la 1 martie 1565.

In prezent, cartierul Urca este unul dintre cele mai pitoresti si mai bogate cartiere din Rio de Janeiro, care este situat la poalele faimosului Sugar Loaf. Are cladiri istorice, case traditionale, alei fermecatoare, privelisti magnifice si plaje pe care poti practica sporturi diverse, inclusiv inotul.

Spre deosebire de alte cartiere turistice precum Copacabana sau Ipanema, unde abunda cladirile inalte, iar strazile sunt pline, cartierul Urca este o zona unde ritmul orasului se schimba pentru a deveni mai calm si mai lent, cu o atmosfera asemanatoare micilor orase.

Daca vrei sa te bucuri de o priveliste magnifica, Urca este locul perfect. In plus, la capatul zidului Urca se afla barul Urca - unul dintre cele mai frumoase si moderne baruri din Rio. Acest loc este plin de oameni, fie ei turisti din intreaga lume sau localnici, care vin aici, mai ales pe final de saptamana sa se bucure de o bere buna, originala si de privelistea de pe zid.

Vino cu noi la o plimbare virtuala, in care vom fi ghidati in timp real, prin frumosul si idilicul Cartier Urca din Rio de Janeiro de un ghid local.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Ai parte de o experienta inedita, din confortul casei tale
 • Turul virtual este gazduit de un ghid local din Rio de Janeiro si are loc prin live streaming
 • Ai acces la o experienta privata, pentru tine si prietenii, familia sau colegii tai
 • Interactionezi direct cu ghidul si intri cu usurinta in atmosfera locala pentru a descoperi lucruri interesante despre aceasta zona faimoasa
 • Descoperi o modalitate educativa, funny si relaxanta de a petrece timpul liber
 • Daca planifici o vacanta in Rio de Janeiro si vrei sa te bucuri de frumusetile si atractiile orasului, aceasta este o oportunitate excelenta de te familiariza in avans cu acestea

Pret: 

 • Pentru grupuri (pana la 10 persoane): 1.067 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Participarea la aceasta experienta este una privata
 • Experienta se desfasoara la cerere si se are loc pentru grupuri de pana la 10 persoane
 • Un loc confortabil de unde sa participi la turul virtual
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)
 • Turul are loc pentru grupuri.
 • Numar maxim participanti/grup: 10 persoane

Data desfasurare:

Turul are loc la cerere

Data si ora se stabilesc la cererea participantilor, dupa ce consultam disponibilitatea ghidului

Durata tur: 1h 30m

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care va intereseaza sa participati la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Cartierul Urca - Tur virtual

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Descopera pitorescul Cartierul Urca - Live from Rio de Janeiro", pentru un grup de maxim 10 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.067,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page