top of page

vin., 18 iun.

|

Experienta online gratis

108 SUN SALUTATIONS EXPERIENCE

Ziua de 21 iunie este celebrata peste tot in lume ca International Day of Yoga. Sun Salutation este o practica yoga prin care se acorda respect Soarelui. Aceasta este alcatuita dintr-o secventa de 12 asane, repetate de 9 ori, care stimuleaza toti muschii, chakrele si ajuta la linistirea mintii.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
108 SUN SALUTATIONS EXPERIENCE
108 SUN SALUTATIONS EXPERIENCE

Ora și locul

18 iun. 2021, 19:00 – 20:00

Experienta online gratis

Despre eveniment

Ziua de 21 iunie este celebrata peste tot in lume ca International Day of Yoga (odata cu debutul Solstitiului de vara). Conform filozofiei yoga, aceasta data semnifica perioada transformarilor si este ideala pentru schimbari. Una dintre practicile yoga cel mai des intalnite cu aceasta ocazie o reprezinta 108 Sun Salutations.

Sun Salutation (Salutul Soarelui sau Surya Namaskar, in sanscrita) este o practica yoga prin care se acorda respect Soarelui. Aceasta este alcatuita dintr-o secventa de 12 asane, repetate de 9 ori, care stimuleaza toti muschii, organele interne, chakrele si ajuta la linistirea mintii.

Prin practica celor 108 Saluturi ale Soarelui se considera ca “focul” pe care il simtim in timpul practicii conduce la curatarea organismului, detoxifierea acestuia, precum si la o mai buna conectare cu noi insine.

Noi te asteptam in avans, pe 18 mai, sa descoperi 108 Sun Salutations in ritmul tau, intr-o experienta online live ghidata de Sabrina. Aceasta practica yoga din anul 2016 si este instructor certificat Yoga Alliance (200hr Teacher Training Program). Sabrina a studiat yoga in orasul sfant Rishikesh (India), aflat chiar la poalele muntilor Himalaya, cunoscut ca fiind capitala mondiala a Yoga.

Ce include experienta?

  • 108 Saluturi ale Soarelui la capatul carora te vei simti incredibil de bine. Iti vei descoperi forta interioara, vei elimina energiile negative si vei invata sa iti asculti corpul
  • O sesiune interactiva de yoga, de 60 de minute, pe parcursul careia vei fi ghidat de Sabrina, instructor de yoga certificat Yoga Alliance (200hr Teacher Training Program)
  • Te bucuri si te relaxezi de aceasta experienta in ritmul tau, din confortul casei tale (sau din orice alt loc unde te simti bine)

Pret: Acces liber

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Vestimentatie cat mai comoda, care lasa corpul sa respire

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata pe telefon sau laptop

Data desfasurare:

18.06.2021, ora 19:00

Durata sesiune: 60 de minute

Loc desfasurare: confortul casei tale (sau orice alt lo cunde te simti bine)

Ultima zi pentru inscrieri: 18.06.2021

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru inscriere. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. 

Enjoy!

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Distribuie evenimentul

bottom of page