top of page

7 MODURI DE A TE BUCURA DE MAGIA LUNII PLINE

Actualizată în: 20 aug. 2021


Legenda populara spune ca luna plina scoate la suprafata toate emotiile noastre, bune si rele. De fapt, cuvantul „nebun” provine din credinta ca fazele lunii provoaca nebunie temporara. Superstitiile persista pana in prezent, inclusiv mitul conform caruia lunile pline provoaca agresiune si o crestere a vizitelor in camera de urgenta.


Potrivit astrologilor, luna plina ar putea fi intr-adevar un moment de emotie sporita. La fiecare 28 de zile aproximativ, Soarele (care reprezinta ego-ul in astrologie) si Luna (care reprezinta sinele interior) sunt aliniate pe partile opuse ale Pamantului, rezultand Luna plina. Astfel, se considera ca poti sa te eliberezi si sa faci fata emotiilor, fara a mai fi impiedicat de ego-ul propriu.


Pentru toti cei care doresc sa patrunda in universul magiei lunii pline, iata cateva ritualuri de luna plina, pe care astrologii le folosesc si recomanda:


1. Mediteaza

Aseaza-te intr-o pozitie de meditatie. Respira adanc. Asculta muzica relaxanta. Si, mai presus de toate, concentreaza-te pe ceea ce ofera luna plina si fa pace cu tine insuti.


2. Intocmeste lista iertarii

Iertarea este esenta oricarui ritual de luna plina. Incepe ritualul de luna plina scriind o lista de resentimente, nemultumiri si suferinte de care ti-ai amintit in timp ce meditai. Apoi vizualizeaza iertarea fiecarei persoane dintre cele carea u avut un rol in cele de mai sus.

Iertand astfel, te hotarasti sa eliberezi acel bagaj emotional si sa mergi mai departe. In caz contrar, il vei trage dupa tine si nu vei avea liniste.


3. Ia act pentru ceea ce esti recunoscator

Urmatorul pas, dupa eliberarea de resentimente, este acela de a umple golul aparut cu recunostinta. Acorda-ti cateva clipe pentru a te gandi la cineva sau la ceva pentru care esti recunoscator si construieste o lista cu aceste lucruri.


4. Fa o baie relaxanta

Potrivit astrologilor, luna plina este un moment ideal pentru a face o baie relaxanta. Ideala este adaugarea de sare amara de calitate in cada. In acest fel, elimini resentimentele, amaraciunea sau gelozia.


5. Extrage o carte Oracle

Spre deosebire de cartile de tarot, cartile Oracle nu necesita cunostinte anterioare de utilizare. Daca ai un astfel de set de carti, extrage o carte din pachet pentru a vedea ce iti reserva perioada urmatoare.


6. Incarca-ti cristalele

Inainte de a merge la culcare, aseaza-ti cristalele pe pervazul ferestrei. Lasa-le sa stea peste noapte sub lumina lunii pline.


7. Nu in ultimul rand, ia-o mai usor

In cele din urma, astrologii spun ca luna plina nu este momentul pentru a incepe noi proiecte. Mai degraba, daca poti, este un moment pentru relaxare – asa cum speram ca a fost si lecturarea acestui material pentru tine.


Daca dincolo de un moment de relaxare, vrei sa descoperi si sa aprofundezi aceasta latura a ta, acceseaza linkul de mai jos si inscrie-te la 🥰 🌝☀️👉 Full Moon Ritual * Astrology & Crystal Therapy Special Edition


Experienta online este organizata de Monica Filip, care o are ca invitata pe Iulia Taraze (astrolog, cristaloterapeut și consultant Vastu).


Monica ajuta oamenii sa se reconecteze cu ei dar si cu natura , organizand anual calatorii in Romania si India, in locuri aparte, sacre, pe urmele marilor intelepti ai Indiei, cu retreat-uri de yoga pregatite pentru suflet.

Monica Filip te ghideaza cu blandete si empatie in calatoria ta de redescoperire interioara, persoana perfecta daca iti doresti sa descoperi yoga autentica, intr-un mod prietenos cu corpul si mintea ta, pastrand forma autentica, traditionala din India.


In anul 2016 a absolvit 200 HR Yoga Teacher Training Course in capitala mondiala Yoga - Rishikesh, India, in urma caruia a devenit profesor acreditat US Yoga Alliance pe multiple stiluri yoga.

Commenti


bottom of page