top of page

7 SALI DE SPORT DIN LUME IN CARE SA TE ANTRENEZI MACAR O DATA IN VIATAOricine este pasionat de fitness stie ca exista sali de sport care sunt, pur si simplu, iconice.

Pentru pasionatii salilor de sport, a calatori inseamna sa viziteze una dintre aceste locatii celebre in lume si sa se antreneze, macar o data, intr-un loc in care s-au antrenat legendele

Mai jos se afla o selectie dintre cele mai bune 7 sali de sport din lume, de vizitat:


Babel Fit (Kuala Lumpur, Malaezia)

Aici ai parte de un lounge uluitor in gradina si de mai multe spatii de gimnastica, unul mai frumoa ca celalalt. Vestiarele arata absolut uimitor, cu elemente de marmura si uscatoare de par marca Dyson.

Locatia ofera experiente de sanatate integrate si coaching pentru un stil de viata sanatos.


David Barton Limelight (New York, USA)

Poate cea mai spirituala sala de sport din lume, David Barton Limelight este gazduita in spatiul unei foste biserici din secolul al XIX-lea. Arhitectura gotica, cu pereti si tavane inalte de piatra si vitralii complicate ofera o completare fabuloasa echipamentelor sportive de ultima ora.


Sweat by BXR London (Doha, Qatar)

BXR, locatia din Doha, a fost amenajata cu cei mai buni arhitecti, designeri de lumini si specialisti in sunet din tara. Sala a devenit, astfel, un spatiu de antrenament complet captivant pentru toti cei care vin aici indiferent daca vor sa dobandeasca abilitati de box sau sa obtina cel mai bun antrenament cardio din lume. Sala include facilitati de lux si este situata in emblematicul Burj Doha.


Gravity Club (Singapore)

Gravity Club ofera servicii de wellness extrem de personalizate si holistice, locatia oferind o vedere uluitoare la Marina Bay si cartierul central de afaceri din Singapore. Accesul aici este limitat la un numar de 999 de membri, iar odata acceptat in club, vei avea acces la cele mai remarcabile facilitati de fitness din intreaga lume.


Le Klay (Paris, Franta)

Le Klay este situat in districtul 2 al Parisului, intr-o cladire istorica din secolul XIX. Spatiul dispune, evident, de aparatura ultra-moderna, un spa si chiar un restaurant, al carui meniu te ajuta sa iti pastrezi silueta! Un cadru de vis, in care accesul costa 1.730 de euro pe an.


ImaxShift (New York, USA)

IMAXShift ofera un antrenament captivant de ciclism în grup este alimentat de tehnologia ecranelor de proiectie gigant si sunet de la IMAX. In spatiul de 7.000 de metri patrati, cei care se antreneaza pe biciclete au parte de o adevarata experienta in fata ecranului masiv, si simt ca pedaleaza prin sistemul solar, peste coastele Hawaii, pe strazile Japoniei sau alaturi de Beyoncé, prin intermediul imaginilor proiectate aici.


Third Space (Londra, UK)

Este unanim convenit ca Third Space este una dintre cele mai luxoase sali de sport din Londra, indiferent daca mergi la o clasa Just Ride de dimineata, la o sesiune de pranz cu unul dintre Master Trainers la Tower Bridge sau la o seara de inot in Islington. Aceasta este mai mult decat o sala de sport, este un stil de viata.Intre timp, ti-am deschis apetitul pentru a merge la sala? Poti incepe aici, cu rezervarea locului tau la clasele disponibile pe site-ul nostru.


Comentários


bottom of page