top of page

5 MOTIVE SA ALEGI ONLINE EXPERIENCES

Actualizată în: 10 apr. 2021


Ai acces la experiențe virtuale care îți fac viața mai frumoasă, din confortul casei taleBucură-te de tehnologie și folosește-o în avantajul tău. Ce poate fi mai la îndemână acum decat o conexiune la internet și un smartphone sau un laptop?


Nu ai costuri ascunseTarifele afișate pe site-ul nostru sunt singurele pe care le vei plăti atunci cand achiziționezi o experiență. Indiferent daca este o experiență care implică și o livrare de produse sau bonusuri diverse.


Poti schimba experiența deja aleasă cu o altaPentru cazul în care dorești să schimbi experiența deja achizitionată cu o alta, o poți face. Dacă noua experiență are un tarif mai mare, platești diferența, iar dacă noua experiență are un tarif mai mic, diferența deja achitată de tine va fi considerată un avans pentru o viitoare experiență.


Cunoști oameni interesantiNu rata oportunitatea de a-ți lărgi orizonturile, de a descoperi lucruri noi și de a cunoaște oameni interesanți. Cu fiecare experiență aleasă, ai ocazia să faci toate aceste lucruri.


Asistență pe parcursul achiziției experiențeiEchipa noastră te va ghida ori de câte ori va fi nevoie pentru a achiziționa fără probleme experiența dorită și a te bucura pe deplin de aceasta. 
 

Comments


bottom of page