top of page

ACUM POTI FACE UN TUR JAMES BOND IN EUROPA


Franciza 007 isi lanseaza primele turnee oficiale – dar pretul nu este pentru oricine...


Pentru aceasta experienta trebuie sa fii un super-mega-fan 007! Franciza oficiala James Bond a inceput, de curand, sa ofere tururi tematice in Europa, in care vor fi prezentate multe dintre cele mai faimoase locatii in care au fost facute filmele din celebra serie.


Tururile sunt realizate in colaborare cu compania de turism de lux Black Tomato, iar pachetele de vacanta sunt create cu ajutorul managerilor de locatie ai filmelor, pentru a crea o stransa legatura cu spiritul uneia dintre cele mai longevive francize de filme din lume. Si cum actiunea filmelor de-a lungul anilor a avut loc in locuri dintre cele mai spectaculoase dn lume, si tururile vor fi pe masura: de Europa la Jamaica si Cuba pana la Islanda si Hong Kong.


Aventura initiala se numeste „The Assignment: Europe”, iar itinerariul de 12 nopti incepe la Londra cu o excursie cu barca pe raul Tamisa, o zi la cumparaturi pentru produse Bond esentiale, continua cu savuratul de Martini in St James si o noapte de jocuri de noroc. Urmatoarele opriri in cadrul turului sunt Paris, Monaco, Lacul Como si Venetia, in care sunt incluse experiente precum schi nautic, acces VIP la Casinoul Monte Carlo si, bineinteles, vizitarea mai multor locatii in care s-a filmat James Bond.


Participantii la tur pot solicita excursii personalizate cu tematica Bond, cu destinatiile de mai sus, plus, de exemplu, Alpii austrieci.


In ceea ce priveste pretul, turul de 12 zile costa (tine-te bine!) 60.000 Lire/persoana, in timp ce pentru excursiile personalizate, cheltuielile minime sunt de 15.000 Lire!


James Bond ramane James Bond.

bottom of page