top of page

CUM SA ARATI SI SA TE SIMTI BINE IN PIELEA TA

Actualizată în: 20 aug. 2021



Cei mai multi dintre noi ne confruntam cu semne de imbatranire prematura. Vestea buna este ca imbatranirea prematura este un proces care poate fi intarziat, iar modalitatile prin care poate fi facut acest lucru le vei afla participand la experienta din 21 mai 2021, ora 19:00.


Cum sa pevii imbatranirea prematura” este o experienta online live, sustinuta de catre Angelica Mitrea, gazda sesiunii.

Angelica este fondator Indian Herbal, autor si trainer Ayurveda, formata in orientarea psihoterapeutica Analiza Tranzactionala si, nu in ultimul rand, este foarte pasionata de medicina Indiana.

Cum ai ajuns sa dezvolti aceasta pasiune pentru tot ceea ce inseamna Ayurveda?

Am inceput sa studiez Ayurveda in urma cu 20 de ani si am fost pur si simplu fascinata de frumusetea acestei stiinte. Desi reprezinta un sistem foarte complex, ofera solutii extraordinar de simple si accesibile.

Ce este imbatranirea prematura si care sunt factorii declansatori?

In Ayurveda, imbatranirea este considerata a fi prima dintre afectiuni, tocmai de aceea in cel mai cunoscut tratat ayurvedic traditional, Caraka Samhita, este prezentata inaintea oricarei alte boli. Bineinteles, inaintarea in varsta este absolut normala, insa anumite efecte care vin impreuna cu aceasta, nu sunt (deteriorarea starii de sanatate, reducerea semnificativa a acuitatii senzoriale etc).

Factorii declansatori sunt variati, pornind de la alimentatie, produse de ingrijire, stil de viata, pana la factori de natura psiho-emotionala.

Este acesta un proces care poate fi tinut sub control?

Este un proces care poate fi cu siguranta intarziat.

La ce sa se astepte participantii la experienta online live “Cum sa previi imbatranirea prematura” din data de 21 mai?

Vor afla cateva reguli de baza dupa care se pot ghida atunci cand isi stabilesc regimul alimentar. Remediile naturale sunt foarte importante in acest proces, de aceea vor afla care sunt cele mai importante remedii in acest process. Vor sti ce anume pot face pentru ca pielea lor sa nu imbatraneasca prematur si isi mentina cat mai mult timp aspectul. Un alt aspect interesant este importanta pe care Ayurveda o da laturii psihomentale si emotionale si cum pot aborda aceasta latura.


Ai grija de tine. Inscrie-te la o experienta care te va ajuta sa descoperi cum sa te simti bine in pielea ta si sa arati mai tanara. Tariful de participare include, pe langa conexiunea directa cu Angelica Mitrea, cateva produse ayurvedice, precum si un voucher care iti ofera 15% reducere la alte produse realizate din ingrediente naturale.


Detalii si inscrieri, aici: Cum sa previi imbatranirea prematura





 
 


bottom of page