top of page

CELE MAI FRUMOASE CINEMATOGRAFE IN AER LIBER DIN LUME


Iata mai jos sase cinematografe din lume amenajate in aer liber, absolut senzationale, care pot transforma vizionarea oricarui film intr-o experienta unica. Asadar, merita sa faca parte dintr-o noua bucket list pentru tine:


The Grounds, Hong Kong

Avand pe fundal emblematicele cladiri zgarie-nori tipice Hong Kongului, The Grounds este conceput construit cu separee si poate gazdui pana la patru persoane si are un ecran LED gigant amplificat de un sistem de sunet de ultima generatie. Pe langa proiectiile de filme, publicul se bucura de muzica live sau clase de yoga, de mancare de la diferite restaurante, inclusiv gustari si b auturi in timpul proiectiilor de film care pot fi comandate printr-un cod QR si livrate direct la separaree.


Cine Manto (Mykonos, Grecia)

Acest spatiu in aer liber, umbrit de copaci, este partial cinema, partial gradini botanice. Pe langa ecranul mare, se mandreste cu o gramada de pisici prietenoase, un iaz plin cu crapi koi, pesti aurii, nuferi si un cactus vechi de 200 de ani. Spatiul are 180 de locuri in foisorul sau si o terasa restaurant unde pot savura un souvlaki in timp ce te uiti la un film.


Amfiteatrul Red Rocks, Colorado

Daca vrei sa vezi un film in Muntii Stancosi, bijuteria geologica Red Rocks Amphitheatre, aflata chiar langa Denver, este locul spre care sa te indrepti. Raspunsul naturii la Imax este acest Colosseum vechi de 300 de milioane de ani, strajuit de doua stanci uriase, Ship Rock si Creation Rock, din gresie rosie care stralucesc in lumina apusului. Acest spatiu este un paradis al geologilor si al iubitorilor de muzica si film.


Somerset House, Londra

Un fel de cetate culturala pe malul raului Tamisei, Somerset House din Londra gazduieste totul, de la expozitii de arta la concerte si chiar un patinoar in lunile de iarna. Luna august este despre Film4 Summer Screen si perioada in care curtea neoclasica gazduieste londonezii iubitori de film pentru o proiectie afterwork. Spatiul este special si, datorita expertilor curatorisi fanilor cineasti, filmele proiecte sunt si ele bine alese. Este locul unde, cu siguranta, va veni Pedro Almodóvar pentru a-si prezenta ultimul film.


Rathausplatz, Viena

In fiecare vara, Viena gazduieste un festival de film muzical in impozanta Rathausplatz („piata primariei”) din centrul orasului. In perioada iulie-septembrie, localnicii pot urmari proiectii gratuite ale operelor Offenbach si concertelor Rolling Stones la umbra primariei gotice si savura currywurst, galuste vieneze sau alte delicii gastronomice de la tarabele aflate in piata.


Westpac OpenAir, Sydney

Cu vederi uimitoare la Opera din Sydney, Harbour Bridge si orizontul orasului, Westpac OpenAir este mult mai mult decat o noapte la film, este o experienta de vara de neuitat in Sydney!Miami Beach Edition

Indiferent de varsta pe care o ai, vei dori sa petreci ceva timp liber in acest Sandbox. Ascunzatoarea tropicala eleganta si moderna a Hotelului Miami Beach Edition este echipata cu hamace, nisip, paturi joase confortabile si un ecran urias pentru proiectii de film in aer liber, unde poti viziona filme sub cerul instelat.

bottom of page