top of page

CUM ARATA PARADISULParcul National Cahuita este una dintre cele mai uimitoare destinatii din Costa Rica, datorita plajelor sale cu nisip alb, junglei luxuriante si biodiversitatii care salasuieste aici. Parcul se intinde pe o suprafata de 1.067 hectare de padure tropicala, mangrove si recife de corali.


In timp ce strabati uimitorul Parc National Cahuita, situat pe coasta Caraibilor, esti coplesit de privelistea paradisiaca a locului. De la plaja exotica aflata pe malul Marii Caraibilor, care se imbina cu padurea tropicala, la copacii de care atarna lenesii sau la crabii pustnici care alearga sa se adaposteasca atunci cand te vad.


Dupa ce sunetul maimutelor urlatoare care umplu padurea linistita cu strigatele lor puternice se mai potoleste, atentia iti este atrasa de mai multe specii de animale sălbatice care apar din umbra.


Fauna salbatica din aceasta zona este de biodiversitate uimitoare, cele mai comune mamifere sunt armadillos, ratonii, lenesii, maimutele capucin si cele urlatoare. Tot aici pot fi vazute si multe specii de reptile si amfibieni, precum broasca Blugi Albastri, broasca de copac cu ochi roșii, iguanele verzi si chiar boa constrictori! Printre pasarile care locuiesc in Parcul National Cahuita se afla tucanul, aracaris cu cioc de foc si multe altele.Vino cu noi in calatoria virtuala pe care ti-o propunem, impreuna cu Alejandro (ghid local in Costa Rica), sa descoperi frumusetea acestui loc. Calatoreste virtual si, de ce nu, pregateste-ti temele dinainte pentru a petrece o vacanta de vis in acest paradis.Afla detalii despre aceasta experienta speciala si rezerva locul tau chiar acum.


bottom of page