top of page

CUM ITI POATE SCHIMBA VIATA UN LIFE COACH PROFESIONIST


CUM ITI POATE SCHIMBA VIATA UN LIFE COACH PROFESIONIST

Life Coaching-ul este una dintre profesiile nou aparute in ultimele decenii. Un Life Coach ajuta clientii sa isi imbuntateasca relatiile interumane, cariera si viata de zi cu zi, ofera sprijinul necesar realizarii unor schimbari de lunga durata in viata ta.


Dar iata mai jos cateva moduri in care un Life Coach te poate ajuta ca sa iti schimbi viata:


Lucreaza cu o mare varietate de profesionisti si are acces la resurse si instrumente despre care nici macar nu stiai ca exista. Aceste instrumente pot schimba traiectoria carierei tale si te pot conecta cu persoane importante pentru dezvoltarea ta ulterioara.


Cine nu se confrunta cu stresul in zilele noastre?! Un Life Coach este instruit intr-o serie de tehnici carea juta clienții sa se relaxeze si sa gaseasca liniste interioara. Aceste tehnici includ meditatia, respiratia profunda si chiar unele forme de terapie.


Un Life Coach te poate ajuta sa iti gasesti abilitatile si talentele ascunse, precum si sa le perfectionezi pe cele existente. Aceste abilitati te vor ajuta sa iti dai seama ce doresti sa faci cu restul vietii si cum sa faci acest lucru.


Un Life Coach te poate ajuta sa gasesti motivația necesara si iti poate oferi sfaturi despre cum sa devii o persoana mai pozitiva.

Atitudinea este totul atunci cand vine vorba de schimbarea vietii tale. O atitudine pozitiva si hotarata te ajuta sa ramai motivat in atingerea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Un Life Coach te poate ajuta sa gasesti motivatia necesara si iti poate oferi sfaturi despre cum sa devii o persoana mai pozitiva.


In ceea ce priveste schimbarile din viata ta, Life Coach-ul te va ajuta sa intelegi si sa accepti ca:

  • fiecare schimbare din cariera este o invitatie de a incerca o noua experienta sau de a profita de o noua oportunitate

  • cat timp imbratisezi schimbarea, descoperi ca situatia neplacuta in care te afli nu trebuie sa dureze la nesfarsit

  • schimbarea te ajuta sa mergi mai departe

  • schimbarea inseamna progres

  • multe schimbari din cariera ta se vor intampla si independent de vointa ta. Prin urmare, este mai usor sa le accepti si sa vezi partea buna a lor.


Pe data de 21 aprilie 2021, incepand cu ora 19:00, poti afla si descoperi mai multe despre importanta schimbarii in viata ta de la Maria-Iris Hoeppe (coach profesionist, acreditat de Federatia Internationala de Coaching).


21 apr., 19:00 – 20:30


12 mai, 19:00 – 21:00
 
 


Comments


bottom of page