top of page

GATESTE CA UN CHEF ALATURI DE CHEF NICOLAIE TOMESCU

Actualizată în: 12 iul. 2021


Chef Nicolaie Tomescu s-a nascut pe 19 August 1980 la Arad si a copilarit mai mereu prin bucatarie. Tatal sau era cel care dadea tonul in materie de “ce mancam astazi”. Cu timpul a inceput sa gateasca de unul singur, mereu surprinzandu-si familia cu cate ceva devenind astfel, un ajutor de nadejde pentru ai sai.


In cei aproape 20 de ani de cand practica aceasta meserie a acumulat o vasta experienta, peste 700 de carti de gatit, cutite fel de fel si multe scule pentru bucatarie, suficient cat sa utileze, in acest moment, o bucatarioara de 40-50 de locuri.


Chef Nicolaie Tomescu spune cu modestie ca premiile si disctinctiile pe care le-a primit de-a lungul carierei sale profesionale de pana acum sunt mai putin relevante, considerand ca premiul cel mai mare il reprezinta rezultatul unui eveniment, reusita unui preparat, echipa de bucatari a restaurantului pe care o conduci sau faptul ca mereu isi doreste sa aprofundeze informatii noi, tehnici noi de gatit si originalitatea preparatelor care ies din mana sa.


Despre originalitatea retetelor sale poti sa te convingi si tu, daca alegi sa pregatesti, alaturi de Chef Nicolaie Tomescu, doua dintre retetele sale.

Sesiunea live, interactiva, va avea loc pe 30 mai, de la ora 18:00. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia Zoom, sa introduci datele de conectare pe care le vei primi dupa inscriere, sa ai la indemana ingredientele (le vei primi pe email, dupa inscriere) si sa te pregatesti pentru o experienta speciala din confortul bucatariei tale.


Te asteptam!

bottom of page