top of page

7 IDEI PENTRU DECORAREA CASEI TALE


Cine nu isi doreste o casa de vis?! Pentru cei care doresc sa faca anumite modificari in decorarea casei, mai jos gasiti cateva idei. Aplicati-le cand aveti ocazia, dar nu ratati oportunitatea de a consulta un specialist inainte, care, cu siguranta, va va ajuta sa gasiti solutiile optime, personalizate pentru spatiul pe care doriti sa il modificati.


1. Revopsirea unei incaperi poate schimba total

Indiferent daca pereferi peretii traditionali (de culoare alba sau foarte deschisa) sau vrei sa alegi ceva extravagant, revospitul peretilor camerei va aduce o noua stare de spirit in incapere.


2. Adauga plante

O planta intr-o incapere o aduce la viata, pur si simplu. Puteti incerca mai multe plante in ghivece mici sau, de ce nu, o planta cu frunze mari, care va “deschide” camera.


3. Un covor bun salveaza, intotdeauna, situatia

Daca, de exemplu, aveti o camera care vi se pare fada, un covor stralucitor, cu culori vii, va adauga un contrast placut si va inviora atmosfera.


4. Perne noi pentru scaune si canapea

Un scaun obisnuit sau canapeaua capata o noua viata cu o perna potrivita. O perna noua, frumoasa, cu modele sau perne de forme deosebite, schimba total aerul din camera.


5. Obiecte decorative

Nimanui nu ii place o camera aglomerata, dar cateva obiecte decorative bine plasate personalizeaza spatiul si il schimba.6. Rearanjarea mobilerului pentru un nou aspect

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a schimba aspectul camerei este sa rearanjati mobilierul. Alegeti o configuratie pe care nu ati mai incercat-o inainte (de exemplu, mutati pozitia patului, a canapelei etc), veti obtine o camera cu suflu complet nou.


7. Iluminare indirecta pentru a schimba starea de spirit

Un truc pentru a obtine o stare de spirit in camera ar fi folosirea lampilor sau a luminilor mici amplasare in spatele rafturilor cu carti, a canapelei sau altor elemente de mobilier.


Poti afla mai multe despre cum sa iti amenajezi casa, astfel incat sa obtii rezultate demne de un designer profesionist, la workshop-ul sustinut online de Gabi Ralea – blogger si specialist in amenajari interioare, pe 20 aprilie 2021, de la ora 18:00.


20 aprilie, 18:00 – 20:00


15 aprilie, 18:00 – 20:00 
 


Комментарии


bottom of page