top of page

LOCURI DIN ROMANIA PERFECTE PENTRU UN PICNIC IN NATURA



Nu te dai in vant dupa aglomeratia de la mare si vrei sa pleci departe de aglomeratia orasului? Poti alege sa te bucuri de experiente de neuitat in natura, sa admiri privelisti magnifice si sa savurezi bucate alese, la un picnic pregatit dupa bunul tau plac.

Iata cateva locuri din Romania unde poti face toate acestea:


Cheile Dobrogei

Rezervatia naturala Cheile Dobrogei este situata la 40 km de Constanta, locul fiind ideal pentru drumetii, camping, activitati sportive si picnicuri. Locul este de o frumusete aparte, cu recifuri coraliere ale Marii Thetis, atolii de aici impresionand vizitatorii cu aspectul lor de masele uriase de forma circulara, bine infipte in pamant.



Platoul Padina din Bucegi

Platoul Padina este locul ideal pentru relaxare si petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni. Pe timpul verii, locul se transforma intr-o veritabila oaza de racoare. Totodata, in zona se afla o serie de atractii turistice, astfel ca nu vei avea timp sa te plictisesti.



Plaiul Foii

Plaiul Foii este o destinatie spectaculoasa unde poți face un picnic de neuitat! Zona se afla la poalele Muntilor Piatra Craiului, foarte aproape de orasul Zarnesti si este locul ideal din care poti porni pe mai multe trasee montane spre Piatra Craiului.



Coltul Cheii din Rasnov

Coltul Cheii ofera o zona generoasa de picnic, avand o suprafat de 35 de hectare. Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru o experienta reusita: foisoare, spatii pentru foc, chiar si un teren sportiv.



Dealul Feleacului

Situat la doar 20 de minute de Cluj Napoca, Dealul Feleacului poate fi accesat foarte usor, (cu ajutorul unui autoturism sau cu linia de autobuz M11). Dealul se afla la o altitudine de aproximativ 700 de metri, astfel ca ajuns aici vei avea parte de o vedere panoramica superba asupra orasului, in timp ce te bucuri in liniste de picnic.

bottom of page