top of page

DE CE AR TREBUI SA VII CU NOI LA BUCHAREST CRAFT BEER LOVERS TOUR


Daca pana acum ai baut bere comercializata in masa, produsa de marii producatori, ar trebui sa incerci si berea artizanala. Berile artizanale sunt produse de mici berari locali, independenti, care, prin eforturile lor, creeaza beri cu arome bogate, unice, pe care nu le vei gasi niciodata la berea produsa pe scara industriala.


Iata 8 motive pentru care ar trebui sa vii alaturi de noi la Bucharest Craft Beer Lovers Tour si sa descoperi berea artizanala:


1. La acest tur vei descoperi beri cu gust senzational!

Berea artizanala are un gust mai bogat si mai distinct comparativ cu berea produsa pe scara larga. Majoritatea berarilor artizani sunt pasionati de gustul si savoarea berii lor, asa ca isi investesc timpul si energia pentru a mentine sau imbunatati calitatea acestora in loc sa se concentreze pe campanii de marketing.


2. La acest tur vei descoperi o varietate mai mare de beri artizanale

Berea artizanala iti ofera mai multe optiuni comarativ cu berile obisnuite, aceasta deoarece fiecare fabrica de bere artizanala se straduieste sa creeze un amestec unic de ingrediente pentru a-ti oferi o bere speciala.


3. La acest tur vei afla ca berea artizanala are beneficii pentru sanatate

Berea artizanala ofera cateva beneficii importante pentru sanatate, deoarece cotine antioxidanti, proteine ​​si complex de vitamina B. Este o sursa buna de siliciu, iar unele studii stiintifice au arata ca hameiul ar putea actiona ca o bariera impotriva declinului treptat al functiilor cognitive ale creierului.


4. La acest tur vei descoperi ca berile degustate au ingrediente mai bune

Desi berea este facuta de obicei din apa, hamei, cereale si drojdie, majoritatea microberariilor se asigura ca folosesc ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete si cultivate organic.


5. La acest tur vei descoperi ca exista o bere potrivita pentru fiecare anotimp

Berile artizanale pot fi adaptate fiecarui sezon, astfel incat, in loc sa bei aceeasi bere plictisitoare pe tot parcursul anului, ai ocazia de a bea o bere artizanala adaptata fiecarui sezon.


6. La acest tur te vei bucura de conversatii de calitate

Suntem absolut convinsi ca dupa ce vei incerca prima bere vei incepe chiar tu incepe o conversatie despre calitatea si gustul acesteia. Si suntem la fel de convinsi ca nu vei fi singurul care va face asta. In plus, cei care produc aceste beri vor fi la masa cu noi, asa incat, de aici, este doar o chestiune de secunde pana cand discutiile vor prinde aripi. Nu va fi loc de plictiseala!


7. Participand la acest tur vei sprijini economia locala

Consumul de bere artizanala produsa local ajuta la sustinerea economiei locale.


8. Acest tur este distractiv!

Unde este bere de calitate, nu este loc de plictiseala.

Vei cunoaste oameni noi care participa si ei la tur, interesati de berea artizanala, ca si tine.

Vei rade. Vei degusta beri de calitate. Vei afla mai multe despre aceste beri si vei cunoaste oamenii care le produc. In plus, vei petrece si timp in aer liber. Turul va fi parcurs pietonal intre locatiile la care au loc degustarile (situate in zone centrale ale Bucurestiului).


Tururile au loc saptamanal, sambata si duminica.

bottom of page