top of page

SFATURI FENG SHUI PENTRU A PRIMI DRAGOSTEA IN VIATA TA CARE CHIAR FUNCTIONEAZA




Felul in care este amenajat un spatiu poate spune foarte multe despre cum ne merge in viata. Indicatorii pe care ii vizeaza intotdeauna specialistii in Feng Shui sunt norocul sau ghinionul, bunastarea, obstacolele, sanatatea, fertilitatea sau infertilitatea, depresia sau vitalitate etc.


O casa amenajata in stil Feng Shui iti poate imbunatati viata rapid si te ajuta sa iti atingi obiectivele. Iar pentru cei care cauta dragostea si nu sunt siguri ca si casa lor spune acelasi lucru, iata, in cele ce urmeaza, cateva secrete Feng Shui care ii vor ajuta sa atraga sufletul pereche, mental si fizic.


In primul rand, trebuie sa faci spatiu pentru noua ta dragoste si sa elimini tot ce blocheaza dragostea in viata ta, iar mai apoi sa adaugi si sa evidentiezi lucrurile care o atrag.


Scoate din camera televizorul sau banda de alergare! Un televizor in dormitor nu este propice pentru dragoste. Dormitorul este pentru dragoste, nu pentru munca! In plus, o banda de alergare in dormitor face ca relatiile sa fie obositoare.


Revizuieste-ti garderoba (in special hainele pe care le asociezi cu o relatie anterioara), pantofii si gentile.


Scapa de bijuterii, cadouri, lenjerie sexy, rochii de mireasa, inele de logodna, verighete, poze cu fosti iubiti. Orice are legatura cu energia “fostului” tine noua dragoste la distanta! Elimina toate elementele din relatiile anterioare.


Tine cont ca pentru dormitor, nuantele de roz ajuta la atragerea cu usurinta a dragostei si la crearea unei dispozitii romantice.


Patul este punctul focal al camerei, iar dimensiunea, tablia si pozitia lui in spatiu sunt importante. Spre exemplu: un pat de o persoana spune universului ca vrei sa ramai singur! Tablia patului tau ar trebui sa fie din lemn (in Feng Shui nu sunt recomandate tabliile metalice). Cea mai buna pozitie pentru patul tau este langa perete, astfel te vei simți protejat si relaxat si vei vedea usa.


Daca patul tau este sub o fereastra, energia care se intra si paraseste camera va provoca intreruperea somnului. Pozitioneaza-ti patul astfel incat sa nu dormi pe aceeasi linie cu usa sau spre peretele cu baia.

Totodata, ar trebui sa ai suficient spatiu astfel incat sa existe suficient spatiu pentru a merge pe ambele parți ale patului. De asemenea, retine ca ceea ce este sub patul tau iti afecteaza somnul, asa incat ai grija ca acest spatiu sa fie mereu curat si liber.


Pentru un Feng Shui perfect in dormitor, trebuie sa ai in vedere existente elementelor in pereche, aici. Asta inseamna dulapuri asortate, lampi, covorase asezate de o parte si de alta a patului.


Indeparteaza din dormitor (si din casa) toate statuile, decorul, mobilierul si chiar fotografiile care prezinta lucruri singulare.


Elimina si detaseaza-te fizic si mental de toate obiectele din casa care nu iti mai servesc.


Concentreaza-te pe intentia ta si pe actul de a crea un spatiu cald si primitor acolo unde locuiesti. Eforturile tale sunt semnale energetice catre univers care transmit ca esti pregatit sa primesti dragostea in viata ta. Si, crede-ne, functioneaza!


Descopera cum sa ai o viata implinita si fericita si cum sa atragi iubirea in viata ta.



bottom of page