top of page

Zilnic

|

Confortul casei tale

Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Live from Costa Rica

Vino cu noi la o drumetie virtuala in Parcul National Arenal din Costa Rica. Experienta va fi ghidata prin live streaming de la fata locului de un ghid local, care iti va arata si povesti lucruri interesante despre flora, fauna si geologia acestei zone.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte experiente
Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Live from Costa Rica
Descopera Parcul National Vulcanul Arenal – Live from Costa Rica

Ora și locul

Zilnic

Confortul casei tale

Despre eveniment

Maiestuosul vulcan Arenal din Costa Rica, a carui inaltime atinge 1.657 m, este unul dintre cei mai activi din aceasta tara, care din 1968 si pana in 2010 a erupt constant. Din acest motiv, aceasta zona este una dintre putinele din lume unde turistii pot pasi pe potecile formate chiar din lava vulcanului.

Parcul National Vulcanul Arenal este o minune a naturii, in care vegetatia tropicala este casa a nenumarate specii de animale salbatice de la maimute cu fata alba la jaguari, oceloti, pasari, precum colibri sau tucan sau reptile (printre care temutii serpi Boa constrictori, iguane si multe altele). Totodata, la poalele vulcanului se afla Lacul Arenal, cel mai mare lac din Costa Rica (85 km patrati, cu o adancime care variaza intre 30 – 60 metri) care furnizeaza energie electrica pentru intreaga tara.

"Descopera Parcul National Vulcanul Arenal" este o drumetie virtuala desfasurata de la intrarea in aceasta zona pana la cel mai apropiat punct de observare a vulcanului.

Experienta este gazduita prin live streaming de la fata locului de Alejandro, ghid local. 

In timpul turului, Alejandro te va conduce prin doua tipuri diferite de padure, vei strabate potecile formate din lava vulcanului pentru a ajunge la un punct de observatie unde, daca este o zi senina, vei putea vedea vulcanul de aproape si lacul Arenal. Alejandro iti va arata in direct plante luxuriante si copaci foarte interesanti care cresc in aceasta zona superba, animale si insecte. Iti va povesti lucruri interesante despre istoria vulcanului si iti va explica mai multe despre geologia si ecologia locului.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Oportunitatea de a lua parte la o experienta inedita, din confortul casei tale
 • Sansa de a lua parte la aceasta experienta alaturi de participanti din mai multe tari ale lumii
 • Tur virtual ghidat care are loc prin live streaming
 • Conexiune directa cu Alejandro, ghidul local, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli. Alejandro strabate pentru tine superba zona Arenal si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre ea
 • Oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat, atunci cand vei planifica o astfel de vacanta

Pret: 

 • 155 lei/persoana

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Durata tur: 1h 30m

Pentru alte cereri speciale de data si ora, nu ezita sa ne contactezi.

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (data si ora disponibile pentru aceasta experienta se afla in formularul de inregistrare)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau in cadrul experientei, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia experientei.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Program


 • 1 oră 30 de minute

  Arenal

  Online

Bilete

 • Arenal Volcano Live Tour

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Descopera Parcul National Vulcanul Arenal Costa Rica. Prezentarea turului si dialogul cu participantii are loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta.

  155,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page