top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

O plimbare in jungla Cahuita National Park – Tur virtual live din Costa Rica

Jungla, plaje exotice, vegetatie impresionanta si o fauna spectaculoasa - aceasta este experienta pe care iti propunem sa o descoperi la plimbarea virtuala din Cahuita National Park.

O plimbare in jungla Cahuita National Park – Tur virtual live din Costa Rica
O plimbare in jungla Cahuita National Park – Tur virtual live din Costa Rica

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Aceasta experienta iti ofera acces la o plimbare virtuala prin Cahuita National Park din Costa Rica, o zona extraordinara situata la Marea Caraibilor, pe coasta de sud a tarii.

Cahuita este o combinatie uimitoare de jungla si plaja caraibiana, in acelasi timp, aflate la doar cativa metri una de cealalta.

Alejandro, gazda acestui tur virtual live iti va dezvalui o parte din acest colt de paradis, unde ai ocazia sa admiri vegetatia luxurianta tipica zonei Caraibilor, dar si maimute jucandu-se in jurul copacilor exotici, lenesi, soimi, iguane sau serpi colorati.

Nu a inicio scuza daca ratezi o astfel de plimbare!

Ofera-ti tie si celor apropiati acces la o experienta altfel, din confortul casei tale!

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Ai parte de o experienta exotica inedita din confortul casei tale
 • Conexiune live cu Alejandro, ghid local in Costa Rica, cu care poti interactiona in mod direct si caruia ii poti adresa intrebari despre ceea ce doresti sa afli
 • Alejandro strabate pentru tine superba jungla din zona Caraibilor si iti dezvaluie cele mai interesante lucruri despre ea
 • Ocazia de a cunoaste oameni noi si de a participa alaturi de ei la aceasta calatorie virtuala, in cazul in care alegi experienta publica
 • Ocazia de a te bucura de aceasta experienta impreuna cu colegii, familia sau prietenii in cazul in care alegi experienta de grup
 • Daca planifici o vacanta in Costa Rica aceasta este o oportunitate excelenta de te familiariza cu acest loc fascinant si de a-l trece pe lista ta de vizitat

Pret: 

 • Participare publica: 184 lei/persoana
 • Pentru grupuri (pana la 20 persoane): 1.131 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)

Data desfasurare:

Turul live are loc la cerere; in functie de disponibilitatea ghidului, turul poate avea loc la datele si orele de mai jos:

Luni – Vineri: 19:00 – 20:30 (ora Romaniei)

Sambata, Duminica: 16:00 – 17:30, 19:00 – 20:30 (ora Romaniei);

Daca te intereseaza un alt interval orar, nu ezita sa ne contactezi;

Durata tur: 1h 30m;

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la aceasta experienta.

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Cahuita Jungle Tour, Public

  Acest tichet ofera acces la turul virtual O Plimbare in Jungla Cahuita National Park Costa Rica. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de un colt de paradis din confortul casei tale.

  184,00 RON
  Tax: TVA included
 • Cahuita Jungle Tour, Groups

  Acest tichet ofera acces la turul virtual O Plimbare in Jungla Cahuita National Park Costa Rica pentru un grup de maxim 20 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de un colt de paradis din confortul casei tale.

  1.131,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page