top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Copacabana & Leme Beach – Tur virtual live din Rio de Janeiro

Copacabana este, fara indoiala, una dintre cele mai faimoase plaje din lume. Are o lungime de 4 km si este intruchiparea vitalitatii. Vino cu noi la acest tur virtual sa ii descoperi farmecul exotic!

Copacabana & Leme Beach – Tur virtual live din Rio de Janeiro
Copacabana & Leme Beach – Tur virtual live din Rio de Janeiro

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Copacabana este, fara indoiala, una dintre cele mai faimoase plaje din lume. Are o lungime de 4 km si este intruchiparea vitalitatii.

Bulevardul de aici a fost proiectat de arhitectul brazilian Roberto Burle Marx, pe faimosul pavaj ondulat din mozaic de marmura alb-negru plimbandu-se zilnic localnicii si miile de turisti.

Fred și Ginger au dansat în Hotelul Copacabana Palace, iar celebritati precum Marlene Dietrich si Lady Diana au stat aici.

Plaja in forma de semiluna, cu nisip alb, se intinde de-a lungul golfului, are zeci de metri latime si este incadrata de forma magnifica a muntelui Sugar Loaf. Iar ca orice zona celebra, este mereu aglomerata, din zori si pana la apusul soarelui. Acesta este locul de bronzat, de jucat volei si de flirt. Barurile de pe plaja vand nuci de cocos racite, bere Brahma rece ca gheata sau caipirinha proaspat facute. Daca in timpul zilei localnicii si turistii se ingramadesc pe bulevardul de pe plaja pentru a face cumparaturi si a manca, dupa apusul soarelui, danseaza toata noaptea in cele mai tari cluburi de noapte. 

Viata este fabuloasa pe plaja Copacabana.

Ti-ar placea sa simti un pic din ritmul nebunesc al vietii din Copacabana? Vino cu noi la acest tur virtual live din Copacabana, gazduit de un ghid local din Rio de Janeiro, si bucura-te de atmosfera incendiara de aici ca un localnic.

Experienta se desfasoara in limba engleza.

Ce include experienta?

 • Ai parte de o experienta inedita, din confortul casei tale
 • Turul virtual este gazduit de un ghid local din Rio de Janeiro si are loc prin live streaming
 • Ai acces la o experienta privata, pentru tine si prietenii, familia sau colegii tai
 • Interactionezi direct cu ghidul si intri cu usurinta in atmosfera locala pentru a descoperi lucruri interesante despre aceasta zona faimoasa
 • Descoperi o modalitate educativa, funny si relaxanta de a petrece timpul liber
 • Daca planifici o vacanta in Rio de Janeiro si vrei sa te bucuri de frumusetea Copacabana, aceasta este o oportunitate excelenta de te familiariza in avans cu acest loc faimos “in cunostinta de cauza”

Pret: 

 • Pentru grupuri (pana la 10 persoane): 1.067 lei/grup

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Un loc confortabil de unde sa participi la experienta
 • Snacks-uri la indemana, daca doresti
 • Este indicat sa ai cunostinte de limba engleza pentru a te bucura pe deplin de aceasta experienta
 • Conexiune buna de internet
 • Asigura-te ca ai aplicatia Zoom instalata pe device-ul de pe care doresti sa participi la experienta (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)
 • Turul are loc pentru grupuri
 • Numar maxim participanti/grup: 10 persoane

Data desfasurare:

Turul are loc la cerere

Data si ora se stabilesc la cererea participantilor, dupa ce consultam disponibilitatea ghidului

Durata tur: 1h 30m

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului, selectezi experienta de pe site-ul nostru si urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau, urmat de efectuarea platii.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare referitoare la modul in care vei intra in posesia acesteia.

*Toate imaginile afisate au scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Copacabana Virtual Tour Live

  Acest tichet ofera acces la turul virtual Copacabana & Leme Beach Live from Rio de Janeiro, pentru un grup de maxim 10 de persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza. Aseaza-te comod pe canapea, deschide Zoom si bucura-te de o noua experienta din confortul casei tale.

  1.067,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page