top of page

joi, 15 apr.

|

Eveniment online

DEGUSTARE DE BRANZETURI SI VINURI LOCALE / CHEESE AND WINE TASTING

Acest eveniment s-a incheiat. Ia loc la masa virtuala de degustare a vinurilor si branzeturilor locale. Lasa-te ghidat in acest univers plin de arome si senzatii de un profesionist din industrie si bucura-te de o experienta live, interactiva. Ultima zi pentru inscrieri: 09 apr.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
DEGUSTARE DE BRANZETURI SI VINURI LOCALE / CHEESE AND WINE TASTING
DEGUSTARE DE BRANZETURI SI VINURI LOCALE / CHEESE AND WINE TASTING

Ora și locul

15 apr. 2021, 19:30 – 20:30

Eveniment online

Despre eveniment

Branzeturile joaca un rol important in aproape toate bucatariile lumii, fiind un aliment complex, dar si o experienta personala. Cand platoul de branzeturi ajunge la masa, in conversatie apar intrebari referitoare la bauturile care pot fi asociate cu acestea, in special ce fel de vinuri s-ar potrivi fiecarui tip de branza.

Sarbatoreste lucrurile fine din viata cu o degustare de vinuri si branzeturi locale.

Rezerva-ti biletul si ia loc la masa virtuala de degustare a vinurilor si branzeturilor locale. Lasa-te ghidat in acest univers plin de arome si senzatii de un profesionist din industrie si bucura-te de o experienta live, interactiva, precum si de pachetul livrat direct la usa ta, compus special pentru tine, din vin alb si branzeturi adecvate.

Ce include experienta

Pachet 1:

 • O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018), plus
 • Doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk 220-240g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, susținut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 1: 216 RON

Pachet 2:

 • O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017), plus
 • Doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk) si o branza de oaie cu pasta tare marca Horezu Extramaturat 210-230g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 2: 222 RON

Pachet 3:

 • O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018)
 • O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017)
 • Trei feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g, o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 3: 318 RON

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Nu se recomanda persoanelor alergice la produse lactate

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

Livrarea produselor mentionate mai sus se va face doar pe teritoriul Romaniei

Data desfasurare:

15.04.2021, ora 19:30

Durata sesiune: o ora

Loc desfasurare: confortul casei tale

Ultima zi pentru inscrieri: 09.04.2021

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. 

Enjoy!

Pret: 216 lei

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Pachet 1 wine & cheese tasting

  O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018), plus
doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk 220-240g), livrate direct la tine acasa
. Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, susținut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol).

  216,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • Pachet 2 wine & cheese tasting

  O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017), plus
 doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk) si o branza de oaie cu pasta tare marca Horezu Extramaturat 210-230g), livrate direct la tine acasa
. Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)
.

  222,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • Pachet 3 wine & cheese tasting

  O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018)
, o sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017)
, trei feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g, o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g), livrate direct la tine acasa
. Masterclass online live sustinut de Alina Iancu.

  318,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page