top of page

La cerere, verifica disponibilitate

|

Confortul casei tale

Pe urmele lui Harry Potter in Londra, tur virtual live

Esti fascinat de povestea si decorurile din celebra serie Harry Potter? Atunci acest tur virtual live de pe strazile Londrei este pentru tine.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte experiente
Pe urmele lui Harry Potter in Londra, tur virtual live
Pe urmele lui Harry Potter in Londra, tur virtual live

Ora și locul

La cerere, verifica disponibilitate

Confortul casei tale

Despre eveniment

Multi dintre noi ne-am indragostit de povestea fantastica a lui Harry Potter, am urmarit fascinati peripetiile si evolutia sa in universul magiei si, nu in utlimul rand, am admirat decorurile si locatiile fascinante in care au avut loc filmarile acestei serii care a cucerit inima a milioane de oameni.

La turul virtual live “Pe urmele lui Harry Potter in Londra” descoperi, cu ajutorul unui ghid local, cateva dintre cele mai cunoscute locatii din Londra in care au avut loc filmarile unor scene celebre din aceasta serie.

Vino cu noi pe urmele lui Harry Potter pe strazile Londrei si ai oportunitatea de a descoperi:

Statia de metrou Westminster din Londra – locul de unde incepe turul virtual si una dintre cele mai aglomerate statii de metrou din Londra. Aceasta a fost inchisa pentru prima data o zi intreaga atunci cand a avut loc filmarea catorva scene din Order of the Phoenix. Cu totii ne amintim momentul in care Mr. Weasley era confuz in legatura cu folosirea automatelor de bilete (Mr. Weasley is baffled as to how to use the ticket machines.)

Piccadilly Circus - locul apare in Deathly Hallow Part I. Aici s-a filmat scena in care Harry, Ron si Hermione sosesc dupa ce scapa de Devoratorii Mortii, iar in timp ce se grabesc prin acesta zona aglomerata aproape ca sunt loviti de un autobuz cu etaj.

Trafalgar Square - In Half Blood Prince ii poti vedea pe devoratori zburand deasupra acestei piete, in drum spre Aleea Diagon.

Grimmauld Place 12, care in film este casa ancestrala a familiei Noble House of Black din lumea Harry Potter si una dintre cele mai mari si mai bogate familii de vrajitori cu sange pur. Vom vedea cum arata in realitate aceasta celebra strada din Londra, unde in film se afla aceasta casa.

Teatrul de opera din West End, unde Copilul blestemat a prins viatapentru prima data.

Great Scotland Yard este o strada din Westminster folosita ca intrare in Ministerul Magiei. Apare in Harry Potter si Ordinul Phoenix, dar si in Deathly Hallows Part 1. Acest loc de filmare gazduia cutia telefonica care transporta vrajitoare si vrajitori la Minister.

Vino cu noi la acest tur, pentru a vedea unde magia a prins viata. O experienta speciala, din confortul casei tale, la care poti participa impreuna cu familia, prietenii sau colegii.

Ce include experienta?

 • Experienta interactiva, in care prezentarea live de pe strazile Londrei, acolo unde au fost facute o parte din filmarile Harry Potter va fi realizata de catre un ghid turistic autorizat
 • Experienta se desfasoara in limba engleza
 • Pentru a participa este nevoie sa instalezi aplicatia Zoom (versiunea gratuita)
 • La finalul experientei, primesti pe email linkul de unde poti descarca intreaga inregistrare, ca amintire pentru participarea la acest tur

Pret: 

 • 1-4 persoane: 677 lei
 • 5-10 persoane: 917 lei
 • >10 persoane: solicita pret

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

 • Turul virtual live este o experienta privata, pentru tine si prietenii tai, astfel ca participantii se pot conecta de pe un singur dispozitiv
 • Experienta se desfasoara prin intermediul aplicatiei Zoom (instalarea aplicatiei este gratuita. Acceseaza acest link pentru a o descarca - https://zoom.us)
 • Cunostinte de limba engleza 

Data desfasurare:

Turul virtual este o experienta privata, care are loc la cerere. 

Experienta va avea loc la data si ora dorite de tine dupa ce verificam disponibilitatea ghidului lui in intervalul dorit.

Data si ora desfasurarii turului pot fi afectate de conditiile meteo din ziua respectiva

Durata tur: 1h

Te rugam sa verifici cu noi disponibilitatea datei si ore dorite de tine in vederea confirmarii rezervarii locului tau la acest tur.

 

Ultima zi pentru inscrieri:

Cu 2 zile inaintea datei la care doresti sa participi la experienta (din momentul confirmarii de catre noi a disponibilitatii datei dorite de tine)

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici data si ora la care te intereseaza sa participi la experienta (pe email: office@onlineexperiences.ro sau telefonic: 0733 475 191). 

Dupa confirmarea disponibilitatii ghidului la data si ora dorite si a platii, vei primi pe email linkul de acces, precum si toate informatiile necesare pentru a te bucura pe deplin de experienta aleasa.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Pe urmele lui Harry Potter, I

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Pe urmele lui Harry Potter in Londra" pentru 1 pana la 4 persoane. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza.

  677,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • Pe urmele lui Harry Potter, II

  Acest tichet ofera acces la turul virtual "Pe urmele lui Harry Potter in Londra" pentru 5 pana la 10 persoane. Pretul este/grup. Prezentarea turului si dialogul cu participantii au loc in limba engleza.

  917,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page