top of page

La cerere (Luni-Duminica, 10:00-18:00)

|

Gura Vadului, zona Dealu Mare

Picnic in vie la Crama Velvet Winery

Te invitam sa evadezi alaturi de noi la Crama Velvet Winery din Tohani, situata la nici 90 km de Bucuresti, in zona Dealu Mare.

Picnic in vie la Crama Velvet Winery
Picnic in vie la Crama Velvet Winery

Ora și locul

La cerere (Luni-Duminica, 10:00-18:00)

Gura Vadului, zona Dealu Mare, Crama Velvet Winery

Despre eveniment

Ti-ar placea sa traiesti o experienta de neuitat in zona Dealu Mare? Ia-ti prietenii sau familia si alatura-te picnicului nostru la tara, intr-o podgorie minunata aflata in peisajul rural de la Tohani, unde se afla si crama Velvet Winery.  

In acest loc, inconjurat de frumusetea si linistea naturii, vei gusta bucate autohtone si vinuri locale de la Velvet Winery. 

Crama

Velvet Winery este un concept de crama “boutique”, situata in inima regiunii viticole Dealu Mare, podgoria Tohani. Zona are o bogata traditie viticola, fiind recunoscuta pentru vinurile sale complexe, de calitate superioara. Regiunea viticola este considerata „Patria Vinurilor Rosii”.

Plantatia de vita-de-vie se intinde pe o suprafata de 36 ha si este amplasata in una dintre cele mai spectaculoase zone viticole din Dealu Mare (podgoria Tohani), la o altitudine de peste 400 m. Vita-de-vie este dispusa pe terase cu expozitie sudica, oferind conditii climatice privilegiate pentru obtinerea unor vinuri de o mare complexitate.

Podgoria beneficiaza din plin de expunerea sudica a versantilor, aerul cald adus de curentii din Campia Romana si de protectia dealurilor Subcarpatilor Meridionali. Solul aici este argilo-lutos, cu substrat calcaros contribuind, astfel, la caracterul special al acestei regiuni viticole.

Plantatia cuprinde atat soiuri romanesti, precum: Fetească Neagră, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, cat si soiuri internationale, precum: Chardonnay, Muscat Ottonel, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Syrah. 

Picnicul in vie

Cu aceasta experienta poti alege unul dintre locurile special amenajate cu umbrela, masuta si 4 locuri fiecare, impreuna cu una din cele doua variante de pachete:

STANDARD:

 • 2 sticle de vin la alegere din gama: Zaiafet, Nirvana
 • 1 sticla de apa (2L)
 • 1 platou rece (paine, branzeturi, mezel crud-uscat)

PREMIUM:

 • 2 sticle de vin la alegere din gama: La Tiganci, Wine Deco Chardonnay, Cabaret
 • 1 sticla de apa (2L)
 • 1 platou rece (paine, branzeturi, mezel crud-uscat)

Ce include experienta?

 • 4 ore de relaxare pe domeniul cramei Velvet Winery, intr-un peisaj de vis, inconjurat de vii
 • Unul dintre pachetele alese de tine cu produsele mentionate incluse 
 • Servire la masa
 • Te poti plimba prin vie, pe malul lauclui din zona sau juca jocuri de societate (daca le luati cu voi) - locul este perfect si pentru familiile cu copii 

Mentiuni:

 • Pachetele se achizitioneaza doar pentru grupuri de minim 4 persoane/umbrela 
 • Se pot achizitiona vinuri si suplimentar, la fata locului.

Pret:

 • Pachet STANDARD: 240 lei/umbrela (pretul este pentru 4 persoane)
 • Pachet PREMIUM: 280 lei/umbrela (pretul este pentru 4 persoane)

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani (copiii pot veni doar insotiti de adulti)

Experienta are loc pentru un grup minim de 4 participanti. 

Daca vrei sa fii sigur inainte de a o achizitiona, poti sa ne contactezi pe mail sau telefonic pentru un mic update in acest sens.

Data desfasurare:

La cerere (mentioneaza la pasul urmator, in formularul de inscriere, cand anume doriti sa participati la picnic, iar noi confirmam data si intervalul orar disponibil)

Durata picnic: 4 ore

Loc desfasurare: Dealu Mare, Crama Velvet Winery  

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si datele necesare pentru a intra in posesia acesteia.

Enjoy!

Contacteaza-ne completand formularul disponibil pe această pagină, indicand numarul de participanti si tipul de pachet pe care doriti sa il alegeti.

Alternativ, ne poti trimite un e-mail, daca ai alte intrebari, la urmatoarea adresa: office@onlineeexperiences.ro 

Iti vom rsspunde cat mai curand posibil, oferindu-ti toate informatiile necesare pentru a va bucura de o experienta de neuitat la Vevlet Winery.

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Pachet standard

  Acest pachet include: 2 sticle de vin la alegere din gama: Zaiafet, Nirvana 1 sticla de apa (2L) 1 platou rece (paine, branzeturi, mezel crud-uscat)

  240,00 RON
  Vânzare încheiată
 • Pachet Premium

  Acest pachet include: - 2 sticle de vin la alegere din gama: La Tiganci, Wine Deco Chardonnay, Cabaret - 1 sticla de apa (2L) - 1 platou rece (paine, branzeturi, mezel crud-uscat)

  280,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page