top of page

sâm., 22 mai

|

Curs online

REMEDII FLORALE BACH

Pentru starea de bine, echilibrare si vindecare emotionala. Remediile florale reprezinta un domeniu de terapie unic, simplu, natural si eficient. Acest curs este deschis publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
REMEDII FLORALE BACH
REMEDII FLORALE BACH

Ora și locul

22 mai 2021, 09:30 – 23 mai 2021, 19:00

Curs online

Despre eveniment

Remediile florale reprezinta un domeniu de terapie unic, simplu, natural si eficient. Cursul de nivel 1 online - Terapie Florala Bach - este deschis publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala. La acest curs online pot participa toti cei care doresc sa invete sa foloseasca remediile Bach in viata de zi cu zi, pentru propria persoana, in familie si pentru cei apropiati, atunci cand se confrunta cu stari emotionale negative. Spre exemplu, daca trec printr-o perioada de stress, stari de panica, anxietate, suferinta.

Sticluta de tratament: La sfarsitul cursului fiecare cursant va putea selectiona maxim 7 remedii care vor fi adaugate intr-o sticluta de tratament, pentru restabilirea echilibrului emotional, pe care o vor primi gratuit prin curier rapid direct la domiciliu. In acest fel, fiecare cursant va putea experimenta personal actiunea remediilor Bach!

Ce include experienta?

 • Doua zile de curs online de nivel 1
 • Cursul se desfasoara prin live streaming pe platforma Zoom, alaturi de trainerul Claudia Cabat (psiholog si formator CNFPA, cu o experienta indelungata de training in domeniul terapiei florale)
 • Certificat in limba engleza eliberat participantilor de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre, precum si numele si numarul trainerului acreditat.
 • Cartea Remedii Florale, plus o sticluta tratament livrate, la finalul cursului, direct la tine acasa
 • Te bucuri de acest curs din confortul casei tale.

Preț: 550 RON

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Cursul se adreseaza publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

Livrarea produselor mentionate mai sus se va face doar pe teritoriul Romaniei

Data desfasurare:

22-23.05.2021, interval orar: 09:30-17:00

Durata curs online: doua zile

Loc desfasurare: confortul casei tale

Ultima zi pentru inscrieri: 20.05.2021

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. 

Enjoy!

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Tickets

Preț

Cantitate

Total

 • CURS REMEDII FLORALE

  550,00 RON

  TVA included

  Doua zile de curs online de nivel 1. Certificat in limba engleza eliberat participantilor de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre, precum si numele si numarul trainerului acreditat. Cartea Remedii Florale, plus o sticluta tratament livrate, la finalul cursului, direct la tine acasa.

  550,00 RON

  TVA included

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page