top of page

vin., 09 apr.

|

Eveniment online

TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW

Acesta clasa s-a incheiat. Vezi sesiunile urmatoare.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW
TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW

Ora și locul

09 apr. 2021, 19:00 – 19:45

Eveniment online

Despre eveniment

Într-o era a vitezei, în care suntem tot timpul pe fugă, ajungem să ne tratăm corpul ca pe o simplă mașinărie de care de cele mai multe ori abuzăm, fără a-i înțelege exact subtilitățile. Clasa TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW a fost special concepută pentru a adresa această nevoie de Conștientizare a propriului corp, pentru ca mai apoi să-l putem folosi la adevărata sa capacitate.

Fiecare persoană are propriul ritm, care trebuie respectat și înțeles. La Tune Into Your Body – Yoga Flow vom ne vom calibra emoțiile și ne vom îndrepta atenția asupra unui aspect al practicii noastre (prezență, simțuri, respirație), la care vom lucra cu grație, înțelegere și respect pentru ceea ce suntem, Aici și Acum.

Clasa va începe cu o scurtă meditație ghidată, urmată de câteva momente de introspecție, exerciții de respirație (pranayama) și asane (posturi fizice) specifice Hatha și Vinyasa Yoga.

Beneficii: îmbunătățirea dispoziției generale, claritate mentală, forță, flexibilitate, întărirea sistemului osos și muscular, echilibrarea glandelor endocrine, recunoașterea și aprecierea capacităților propriului organism.

Ce include experiența?

 • 45 de minute de yoga flow (include meditație ghidată, exerciții de respirație și asane), totul pentru starea ta de bine
 • sesiune online prin live streaming alături de Sabrina, un instructor de yoga certificat Yoga Alliance (200hr Teacher Training Program)
 • te bucuri și relaxezi de această clasă din confortul casei tale, în ritmul tău

DATE GENERALE

Cerințe pentru participanți:

Vârsta minimă: 18 ani

Vestimentație cât mai comodă, care lasă corpul să respire

Vei avea nevoie de acces la internet și aplicația Zoom instalată

Dată desfășurare:

09.04.2021, ora 19:00

Durată sesiune: 45 de minute

Loc desfășurare: confortul casei tale

Ultima zi pentru înscrieri: 07.04.2021

Cum funcționează:

Tot ce trebuie să faci este să selectezi experiența și să urmezi pașii necesari pentru realizarea plății. Vei primi pe email confirmarea înscrierii și date suplimentare. 

Enjoy!

*Toate imaginile afișate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afișate.

Bilete

 • YOGA FLOW

  Biletul include 45 de minute de yoga flow (meditație ghidată, exerciții de respirație și asane). Sesiune online prin live streaming alături de un Sabrina, instructor de yoga certificat Yoga Alliance (200hr Teacher Training Program).

  25,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • Yoga Flow, Pranayama & Power

  Prețul reprezintă înscrierea la toate cele 3 sesiuni de yoga de pe site-ul nostru: TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW (09 apr., 19:00 – 19:45), BREATHE INTO YOUR BODY - Pranayama class (16 apr., 19:00 – 19:45) și POWER YOGA CLASS (23 apr., 19:00 – 19:45)

  70,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page