top of page

vin., 02 iul.

|

Experienta online live

TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW CLASS (FREE)

60 de minute de yoga flow (include meditatie ghidata, exercitii de respiratie si asane), alaturi de Sabrina, instructor de yoga certificat Yoga Alliance. Acces gratuit.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW CLASS (FREE)
TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW CLASS (FREE)

Ora și locul

02 iul. 2021, 19:00 – 20:00

Experienta online live

Despre eveniment

Bucura-te de vara la maxim! In perioada 25.06 - 30.07.2021, iti oferim acces gratuit la experiente saptamanale de yoga online live. Indiferent ca esti acasa sau in vacanta, rezerva-ti o ora din timpul tau, in fiecare vineri, pentru a te relaxa si descoperi beneficiile unei practici care te va mentine intr-o excelenta forma fizica si emotionala.  

Intr-o era a vitezei, in care suntem tot timpul pe fuga, ajungem sa ne tratam corpul ca pe o simpla masinarie de care de cele mai multe ori abuzam, fara a-i intelege exact subtilitatile. Clasa TUNE INTO YOUR BODY - YOGA FLOW a fost special conceputa pentru a adresa aceasta nevoie de Constientizare a propriului corp, pentru ca mai apoi sa-l putem folosi la adevarata sa capacitate.

Fiecare persoana are propriul ritm, care trebuie respectat si inteles. La TUNE INTO YOUR BODY – YOGA FLOW ne vom calibra emotiile si ne vom indrepta atentia asupra unui aspect al practicii noastre (prezenta, simturi, respiratie), la care vom lucra cu gratie, intelegere si respect pentru ceea ce suntem, Aici si Acum.

Clasa va incepe cu o scurta meditatie ghidata, urmata de cateva momente de introspectie, exercitii de respiratie (pranayama) si asane (posturi fizice) specifice Hatha si Vinyasa Yoga.

Beneficii: imbunatatirea dispozitiei generale, claritate mentala, forta, flexibilitate, intarirea sistemului osos si muscular, echilibrarea glandelor endocrine, recunoasterea si aprecierea capacitatilor propriului organism.

Ce include experienta?

  • 60 de minute de yoga flow (include meditatie ghidata, exercitii de respiratie si asane), totul pentru starea ta bine
  • Sesiune online prin live streaming alaturi de Sabrina, instructor de yoga certificat Yoga Alliance (200hr Teacher Training Program)
  • Exercitii de respiratie si asane care te ajuta sa lucrezi aproape toti muschii din corp, sa te relaxezi, sa iti sporesti increderea in sine, sa maresti flexibilitatea corpului
  • Te bucuri si te relaxezi de aceasta clasa din confortul casei tale (sau de oriunde te-ai afla si poti sa iti acorzi o ora de exercitii), in ritmul tau

Pret: Acces gratuit

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Vestimentatie cat mai comoda, care lasa corpul sa respire

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

Data desfasurare:

25.06.2021 - 30.07.2021, ora 19:00

Durata sesiune: 60 de minute

Loc desfasurare: confortul casei tale sau oriunde te-ai afla. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet si o ora din timpul tau.

Ultima zi pentru inscrieri: In fiecare vineri, ora 16:00

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari a te inscrie. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare.  

Enjoy!

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

  • YOGA FLOW CLASS

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page