top of page

Saptamanal, vinerea si sambata

|

Confortul casei tale

Yoga Wellness at Home, Live with Sabrina

Yoga Wellness a devenit parte a vietii de zi cu zi, a diferitelor culturi, societati si tari. Astazi este cel mai practicat tip de yoga din intreaga lume si se concentreaza pe bunastarea generala a persoanei care o practica.

Yoga Wellness at Home, Live with Sabrina
Yoga Wellness at Home, Live with Sabrina

Ora și locul

Saptamanal, vinerea si sambata

Confortul casei tale

Despre eveniment

Yoga Wellness este bunastarea integrala care se realizeaza prin unirea mintii, corpului si spiritului, este echilibru si armonie prin unirea acestor trei planuri. A devenit parte a vietii de zi cu zi, a diferitelor culturi, societati si tari. Astazi este cel mai practicat tip de yoga din intreaga lume, care se concentreaza pe bunastarea generala a persoanei care o practica.

Programul special Yoga Wellness at Home imbina sesiunile de Yoga Nidra cu cele de Power Yoga.

Astfel, vom descoperi tehnicile yoga care ne ajuta sa ne reorganizam mintea si sa preluam controlul asupra propriei persoane, pe care le vom imbina cu tehnici care ne ofera flexibilitate, forta si rezistenta a corpului.

Programul se desfasoara online pe aplicatia Zoom, iar linkul si datele de acces le vei primi cu cateva ore inaintea fiecarei clase.

NIDRA YOGA

De mentionat ca Yoga Nidra (sau „stiinta somnului yogic”) este o practica la fel de veche precum yoga, care si-a gasit o renastere astazi.

In cadrul Yoga Wellness at Home, Live with Sabrina, sesiunile Yoga Nidra au loc saptamanal, vinerea seara, timp de aproximativ 30 de minute. Scopul acestor sesiuni este acela de a incepe un week-end relaxant, de a ne deconecta de la problemele cotidiene din timpul saptamanii si de a ne orienta inspre bunastarea noastra interioara.

La sesiunile noastre vei fi ghidata intr-o stare de meditatie relaxanta si odihnitoare, precum somnul. Vei descoperi ca acest tip de yoga aduce numeroase beneficii asupra sanatatii tale, inclusiv de imbunatatirea somnului, reorganizarea mintii, eliminarea stresului si prevenirea imbatranirii premature.

POWER YOGA

In cadrul acestui program, sesiunile de Power Yoga le desfasuram saptamanal, sambata dimineata.

Clasele online dureaza 60 de minute si se adreseaza tuturor tipurilor de practicanti (fie ei la nivel incepator sau avansat). Vom face exercitii de mobilitate, diverse tipuri de saluturi ale soarelui pentru a incalzi treptat corpul si a-l pregati pentru etapa de exercitii mai intense care urmeaza.

Punctul culminant al claselor va consta dintr-un flux dinamic de asane din care nu vor lipsi posturi tip „warrior” , chaturanga (flotari) sau posturi de echilibru. Spre finalul sesiunii vom aloca timp pentru linistirea corpului si asimilarea asanelor din timpul clasei.

Inscrierea in program se poate face oricand.

Ce include experienta?

 • Oportunitatea de a integra un stil de viata sanatos in rutina ta zilnica
 • Oportunitatea de a participa la acest program din confortul casei tale, fara a depinde de normele in vigoare cu privire la masurile de combatere a raspandirii virusului SARS-Cov-2 care influenteaza functionarea salilor de sport in aceasta perioada
 • Oportunitatea de a interactiona direct cu un profesor acreditat Yoga Alliance
 • Inscrierea in acest program iti ofera si accesul la arhiva video inregistrata a sesiunilor, astfel ca vei putea sa le repeti, pe cont propriu, atunci cand doresti
 • Te simti bine in pielea ta, esti mai increzatoare, mai supla si mai stapana pe corpul tau
 • Capeti un tonus excelent
 • Vei avea o odihna profunda pe timpul noptii.

Pret: 

 • Yoga Nidra (abonament acces 4 sesiuni, promotie ianuarie 2022, -50%): 105 lei/persoana (210 lei/persoana)
 • Power Yoga (abonament acces 4 sesiuni, promotie ianuarie 2022, - 50%): 145 lei/persoana (290 lei/persoana)
 • Acces program complet (promotie -50%): 190 lei/persoana (380 lei/persoana)

Te poti inscrie oricand in program, iar abonamentul se va desfasura de la prima sesiune care urmeaza sa aiba loc pornind de la data la care te-ai inscris.

DATE GENERALE

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

In plus, 

Pentru sesiunile Yoga Nidra:

 • Vei avea nevoie de un covoras de yoga pe care sa te intinzi
 • Camera in care urmeaza sa desfasori exercitiile trebuie sa aiba o temperatura confortabila, sa fie bine aerisita si cu putina lumina sau in semiintuneric.
 • Poarta imbracaminte confortabila, care sa nu creeze disconfort.
 • Tine langa tine o patura, deoarece cu aceasta practica temperatura corpului tau va scadea si s-ar putea sa ai nevoie
 • Se recomanda ca participarea la sesiune sa fie pe stomacul gol.
 • Aceasta practica nu este recomandata persoanelor care sufera sau au suferit de epilepsie.

Pentru sesiunile Power Yoga:

 • Vei avea nevoie de un covoras de yoga
 • Poarta imbracaminte lejera, care lasa corpul sa respire si sa se miste
 • Se recomanda sa nu bei/mananci cu cel putin 1,5 – 2 ore inaintea sesiunilor
 • Daca ai, atunci cand este cazul, poti utiliza accesorii yoga pe durata claselor, precum caramida pentru yoga, sosete antiderapante, patura sau prosopul pentru yoga

Data desfasurare:

Clasele au loc saptamanal

 • Yoga Nidra: Vinerea, 19:30-20:00
 • Power Yoga: Sambata, 09:00-10:00

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru rezervarea locului tau in cadrul programului si sa efectuezi plata. Plata poate fi facuta online sau prin ordin de plata.

Vei primi pe email confirmarea inscrierii si informatii suplimentare referitoare la modul in care poti intra in posesia experientei.

Namaste!

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Bilete

 • Yoga Nidra, -50% Promo Ian2022

  Acest tichet ofera acces la 4 sesiuni online Yoga Nidra din cadrul Programului Yoga Wellness at Home, care au loc vinerea, incepand cu ora 19:30.

  105,00 RON
  Tax: TVA included
 • Power Yoga, -50% Promo Ian2022

  Acest tichet ofera acces la 4 sesiuni online Power Yoga, din cadrul Programului Yoga Wellness at Home, care au loc sambata, incepand cu ora 09:00.

  145,00 RON
  Tax: TVA included
 • Yoga Wellness, Promo Ian.2022

  Acest tichet ofera acces la 4 sesiuni online Yoga Nidra si 4 sesiuni online Power Yoga, din cadrul Programului Yoga Wellness at Home. Sesiunile au loc vinerea, incepand cu ora 19:30, respectiv sambata, incepand cu ora 09:00.

  190,00 RON
  Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page