top of page

FINLANDA OFERA EXCURSII GRATUITE PENTRU A-I INVATA PE OAMENI CUM SA FIE FERICITI


Finlanda ofera excursii gratuite pentru a-i invata pe oameni cum sa fie fericiti

De la cheltuielile de calatorie si scolarizarea privata pana la vila de lux, totul va fi acoperit de Visit Finland


Finlandezii par sa stie cu adevarat ce fac atunci cand vine vorba de fericire – iar acum tara a anuntat ca isi va impartasi, in sfarsit, reteta secreta de bucurie.


Asa este: Finlanda ofera un Masterclass de fericire unui grup de 10 persoane. Acesta va dura patru zile la luxosul Kuru Resort si va fi complet gratuit. Participantii vor sta in vile inconjurate de paduri de pini si vederi pitoresti, fiecare cu propriul centru spa si sauna privata.


Masterclass-ul urmeaza sa aiba loc in perioada 12 – 15 iunie, timp in care grupul norocos va invata de la experti de frunte cum sa-si gaseasca echilibrul interior si cum sa se conecteze cu natura si cu ei insisi.


Cei interesati au aplicat online pe site-ul Find Your Inner Finn si au avut de creat continut pe Instagram sau TikTok prin care sa explice ce ii face sa creada ca ar putea fi finlandezi si de ce doresc sa participe la acest masterclass.


Heli Jimenez, directorul senior de marketing international la Business Finland, aflat in spatele acestei campanii, a spus: „O intrebare pe care o primim adesea este: „Cum esti atat de fericit?” Credem ca fericirea finlandeza provine dintr-o relatie stransa cu natura si stilul nostru de viata cu picioarele pe pamant: nu este o stare mistica, ci o abilitate care poate fi invatata si impartasita.” Vrem sa ajutam oamenii sa gaseasca si sa stapaneasca acea stare de spirit finlandeza. Pentru cursul nostru de master am ales cele mai bune autocare, una dintre cele mai uluitoare statiuni din Finlanda aflate in mijlocul naturii frumoase finlandeze, precumsi o perioada la inceputul verii”, a adaugat el.


Nu suna rau deloc.

bottom of page