top of page

MODALITATI VERIFICATE DE A EXPERIMENTA MAI MULTA BUCURIE SI RAS IN FIECARE ZI



Rasul este sanatos pentru sanatatea noastra. El elibereaza stresul si tensiunea acumulata, deoarece in timp ce radem corpul experimenteaza o forma de catharsis, astfel ca ne simțim relaxati, energizati si pozitivi. Pentru a avea cat mai des o astfel de stare, sunt cateva modalitati prin care putem lua ce e mai bun din viata si include in viata noastra de zi cu zi.


Bucura-te de ras ori de cate ori ai ocazia, impreuna cu familia, prietenii sau colegii. Rasul este contagios si este mult mai probabil sa razi cu altii decat atunci cand esti singur. Daca se intampla ceva amuzant, este perfect! Daca nu, rasul este mai important decat motivul. Nici macar nu trebuie sa ai un motiv prea serios / amuzant ca sa razi. Trebuie doar razi si sa te simti bine.


Apreciaza sunetul rasului din jurul tau. De ce sa nu te bucuri de sunetul oamenilor care se distreaza in jurul tau? Lasa sunetele celor care rad sau ale copiilor care se joaca sa intre si sa se raspandeasca prin fiecare celula a corpului tau. Conecteaza-te la aceasta senzatie si zambeste. Nu-i asa ca deja te simti vesel?


Alege o abordare plina de bucurie a treburilor banale. Treburile de la locul de munca, spalatul, împaturitul hainelor si alte treburi monotone sunt mai putin impovaratoare daca zambim, radem, sau chiar ne jucam in timp ce le facem. Gaseste un element de distractie in ceea ce ai de facut peste zi si vei avea o energie mult mai pozitiva.


Stabileste-ti obiective si sarbatoreste succesul. Atingerea obiectivelor, chiar si a celor mai mici ca importanta, elibereaza dopamina si stimuleaza centrul de recompense al creierului, aducand sentimente de placere si o stare de fericire. Bucura-te de moment.


Traieste in prezent si fa mai multe dintre lucrurile care iti aduc bucurie in fiecare zi, cu recunostinta. Fă-ti timp sa te bucuri de o baie, sa savurezi o ceasca de ceai, sa razi cu prietenii, sa urmezi un curs sau sa faci orice te ajuta sa te relaxezi si sa zambesti.


Razi si traieste bine.

bottom of page