top of page

10 ROOFTOP BARURI DIN EUROPA UNDE VEI TRAI O EXPERIENTA APARTE


Daca iti plac bauturile servite intr-un cadru cu vedere de 360 de grade, atunci mai jos se afla o lista cu 10 rooftop baruri din Europa care iti ofera o experienta de neuitat:


Azotea Del Circulo (Madrid, Spania)

Azotea Del Circulo din Madrid este un loc de referinta pe scena barurilor tip rooftop. Locul beneficiaza de spatii pentru a te întinde comod, de un acoperis retractabil, in timp ce rezervarea unei mese la marginea terasei asigura o vizionare optima, de 360 de grade a frumosului oras din Spania. De mentionat ca privelistea este atat de buna, incat personalul barului organizeaza chiar si ateliere de fotografie insotite, evident, de cocktailuri.


Mama Shelter (Bordeaux, Franta)

Daca vrei sa servesti o bautura intr-unul dintre cele mai frumos proiectate baruri pe acoperis din Europa, Mama Shelter este locul potrivit. Te asteapta cocktailuri speciale si vederi magnifice ale orasului Bordeaux. Duminica ai acces la petrecerea saptamanala cu burgeri, dar nu uita sa incerci si un vin local de Bordeaux, in timp ce esti aici.


Schweizerhof Flims (Flims, Elvetia)

Aceasta bijuterie ofera vederi „orbitoare” asupra Muntilor Elvetieni. Micul bar cu terasa este situat deasupra iconicului Schweizerhof Flims Romantik Hotel & Spa. Aici te poti bucura de nopti de cinema pe acoperis, sub cerul instelat si de un pahar de sampanie.


Skyline Bar 20Up (Hamburg, Germania)

Skyline Bar 20 Up este locul ideal din Hamburg unde sa vii la apusul soarelui pentru a avea o vedere minunata asupra orasului si a savura bauturi de calitate. Aici poti incerca cocktailul „Dancing Chilli”, care prin amestecul sau de condimente, alaturi de o spuma de fructul pasiunii si panorama orasului, completeaza experienta perfecta.


Patchwork La Sa Punta (Ibiza, Spania)

Acest bar de pe acoperis se afla pe restaurantul Sa Punta din golful Talamanca, din Ibiza. Este o locatie super-sic intr-un cadru plin de culoare aflat pe malul marii. Decorul barului este lucrat manual, iar privelistile oferite de apus impreuna cu cocktailurile delicioase transforma acest loc intr-unul cu adevarat special.


The Roof Reykjavik (Reykjavil, Islanda)

The Roof se afla la etajul sapte al hotelului Reykjavik Edition, in zona portului vechi a capitalei islandeze. Barul este cel mai bun loc din capitala Islandei pentru a te bucura de noptile de vara, precum si de magicele aurore nordice. Totodata, ai parte de vederi de 360 de grade asupra muntilor si oceanului intr-un decor foarte elegant.


16 Roof (Istanbul, Turcia)

16 Roof este un bar cu mai multe niveluri, aflat la etajul 16 al Swissotel The Bosphorus. De aici poti admira privelistea minunata a stramtorii Bosfor si te poti bucura de o atmosfera electrizanta, indeosebi in weekend.


Sky Bar by Seen (Lisabona, Portugalia)

Acest local se afla la etajul 9 al hotelului Tivoli, construit in anii 1930, in Lisabona.

Sky Bar este un loc elegant si sofisticat, cu vederi spectaculoase ale capitalei portugheze. Locatia are mai multe niveluri si este prevazuta, din abundenta, cu perne de puf. Barul iluminat scoate in evidenta o selectie impresionanta de bauturi, in timp ce DJ-ul rezident completeaza atmosfera.


Frank's Cafe At Bold Tendence (Peckham, Londra)

La Frank;s Cafe ai parte de o vedere de 360 asupra Peckham din Londra. Este o locatie care te frapeaza prin simplitatea sa, insa mancarea este excelenta, iar gama bauturilor oferite este absolut speciala. Locul superb este deschis doar in lunile de vara.


Oroya (Madrid, Spania)

Oroya se afla pe acoperisul hotelului The Madrid Edition din Madrid.

Locatia se mandreste atat cu primul bar cocktailuri peruane din oras, cat si cu cea mai mare piscina aflata pe un acoperis. Este locul perfect pentru a gusta cateva arome din America Latina in capitala plina de culoare a Spaniei. Daca nu te poti decide ce sa bei, poti opta pentru o sangria cu fructe, absolut delicioasa.

bottom of page