top of page

11 CELE MAI ROMANTICE LOCURI DIN LUME

Actualizată în: 14 feb.



Lumea se schimba in jurul nostru tot timpul si, din fericire pentru noi, este plina de locuri minunate. De la insulele paradisiace pana la strazile pitoresti ale oraselor, aceasta lista este un amestec minunat de locuri romantice, care cu siguranta iti vor fura inima si iti vor taia respiratia, asa ca merita sa arunci o privire si o vizita.



Lacul Malawi

Lacul Malawi este unul dintre Marile Lacuri ale Africii, malurile sale fiind captusite cu cabane superbe care fac orice evadare romantica perfecta.



Marrakech, Maroc

Culorile, mirosurile, sunetele, privelistile, toate sunt uimitoare in Marrakech. Este genul de loc care trezeste simturile; o destinatie ametitoare, perfecta pentru pasionatii de calatorii, cunoscuta si sub numele de Orasul Luxului. Toate palatele bogat ornamentate, optiunile de spa si wellness datatoare de viata sunt mai mult decat oricine ar avea nevoie.



Kyoto, Japonia

Daca esti in cautarea unui oras romantic in Japonia, Kyoto intruneste toate conditiile. Capitala istorica si culturala a Japoniei, Kyoto este plin de temple budiste, altare sintoiste, ryokan traditional si gradini impunatoare. Mancarea aici este una dintre cele mai bune din Japonia, oamenii sunt primitori, iar peisajul este spectaculos.



Hoi An, Vietnam

Celebrele strazi mărginite de felinare din Hoi An sunt un loc idilic pentru plimbari in amurg si conversatii de neuitat, sustinute de arhitectura istorica tipic vietnameza bine conservata, care spune o mulțime de povesti. Plimbarile cu barca cu felinare pe canalele orasului sunt o combinatie extraordinara de delicatete naturala si incredere impresionanta. Hoi An are, de asemenea, una dintre cele mai bune scene de cocktail din tara.



Venetia, Italia

Niciun alt oras nu incapsuleaza conceptul idilic al romantismului la fel de bine precum capitala venetiana. Frumusetea pandeste la fiecare colt, de la rasarit pana la apus, cu canale inguste, cochete si arhitectura renascentista, transportand vizitatorii intr-un taram al minunilor. Veneția este un oras pentru indragostiti, batrani si tineri.



Islanda

Islanda poate fi perceputa ca o alta lume: una plina de gheizere palpitante, cratere asemanatoare celor de pe Luna si aurore boreala superbe. Nu exista nicaieri altundeva toate acestea. Aceasta atmosfera unica aduce aici indragostitii aflati in cautarea a ceva special.



Lisabona, Portugalia

Minunata Lisabona este o destinatie din ce in ce mai populara in randul cuplurilor. Orasul ii fascineaza cu minunatul amestec de istorie si cultura, peisajele sale si restaurantele stralucitoare.



Paris, Franta

Nu exista o selectie a celor mai romantice orase din lume, fara ca pe lista sa se regaseasca Parisul. Orasul Iubirii ramane la fel de atragator si astazi precum a fost în fiecare etapa a istoriei sale.



Insulele Maldive

Este greu de spus cate locuri de pe planeta sunt mai frumoase decat Maldive. Este dificil sa contrazici nisipurile albe si apele de culoarea cerului sau apusurile de soare portocalii.



Bora Bora, Polinezia Franceza

Bora Bora este un paradis. O insula uimitor de izolata din Polinezia Franceza, care da senzatia ca timpul s-a oprit, in timp ce te lasi patruns de peisajul ireal.



Udaipur, India

Udaipur din Rajasthan este adesea mentionat ca cel mai romantic loc din India. Gratia sa regala pare sa straluceasca din fiecare colt, iar combinatia sa de lacuri stralucitoare si gastronomia incredibila il fac un magnet pentru cuplurile care cauta ceva special.

Cu palate, lacuri, peisaje superbe si apusuri memorabile, Udaipur are tot ce ti-ai putea dori pentru o evadare romantica minunata.

bottom of page