top of page

CELE MAI BUNE ORASE DIN EUROPA PENTRU UN PICNIC IN ACEASTA VARA



Este, cu siguranta, sezonul pentru o masa in aer liber, iar daca petreceti vacanta in Europa, iata cateva locatii de picnic dintre cele mai apreciate de localnici si turista, unde va puteti bucura de o adevarata experienta intr-o oaza de liniste si frumusete in timp ce savurati un pranz relaxant:


St. James Park, Londra

Printre nenumaratele locuri frumoase din Londra, unde poti sa te bucuri de un picnic, Parcul Saint James este, cu siguranta, unul dintre cele mai bune potrivite. Peisajul aici este de o frumusete aparte, cu pajisti generoase si gradini printre cele mai colorate din Londra, tablou completat de pasarile minunate, din specii foarte variate.



Vondelpark, Amsterdam

Este unul dintre cele mai faimoase parcuri din Tarile de Jos! Aproximativ 10 milioane de vizitatori vin in acest parc in fiecare an pentru a profita de zonele sale spatioase cu pajisti verzi. Este locul perfect pentru un picnic! De asemenea, poti profita de numeroasele standuri de mancare si bauturi aflate peste tot prin parc.



Treptower Park, Berlin

Treptower Park din Berlin atrage multi tineri in fiecare zi. Zonele verzi si apropierea imediata de Spree il fac unul dintre locurile de picnic de top din Berlin.



Insula Margareta, Budapesta

Insula Margareta este visul oricarui iubitor de natura urbana: iconjurata de Dunare, aceasta insula situata central este de fapt un parc mare, aproape de oras, dar suficient de departe incat sa poti uita de agitatia orasului.


Insula Margareta are totul, de la o fantana arteziana muzicala spectaculoasa, o gradinazoológica sau ruine medievale pana la o gradina japoneza unicasi o pajiste enorma - Nagyrét. Nagyrét gazduieste o serie de plante si animale care sunt protejate de lege, asa cava trebui sa aveti grija unde exact amenajati zona pentru picnic.



Parcul Sfanta Ana, Dublin

Parcul Sfanta Ana se afla in cartierul Clontarf din Dublin. Parcul de 240 de acri are numeroase locuri excelente pentru picnic sau face plimbari prin parc de-a lungul marii si pe Insula Bull din apropiere, dupa masa.



Parcul Cinquatenaire, Bruxelles

Parcul Cinquatenaire din Bruxelles are forma de pentagon si se invecineaza cu cartierul european. Este un loc popular pentru joggeri, precum si pentru cursuri in aer liber, cum ar fi yoga sau aerobic. Este un loc bun pentru a instala o patura de picnic, iar cel mai bun colt este intre Arcul de Triumf si statia de metrou Schuman. Nu numai ca iti ofera o vedere asupra fantanii cu impresionanta constructie pe fundal, dar la apus ai si o priveliste maiestuoasa a soarelui care apune intre arcade.

bottom of page