top of page

CE ESTE POWER YOGA




Power Yoga a fost conceputa pentru cei care merg la sala! Conceptul fost dezvoltat in anii 90 intr-un efort de a aduce practica estica a yoga unui public occidental care cauta diferite tipuri de rezultate, in special cele legate de fitness. Power Yoga a fost inspirata de Ashtanga, un stil de yoga mai intens si mai rapid, in care exista fluiditate in trecerea de la o postura la alta.


Power Yoga se bazeaza mai mult pe fitness decat comparativ cu yoga clasica. Aceasta practica genereaza mai multa caldura interna, creste rezistenta, puterea, flexibilitatea si reduce stresul. In aceasta practica, ai ocazia sa folosesti ipostaze clasice de yoga in asa fel incat sa obtii un antrenament mai intens, bazat pe cardio.


Practic, Power Yoga preia toate beneficiile pentru sanatate ale yoga si le duce la un nivel superior pentru a te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de fitness si sa te simti cat mai bine.


Aceasta experienta este binevenita pentru oricine doreste sa isi schimbe rutina de fitness, indiferent daca este deja practicant sau incepator, precum si pentru cei care nu se simt confortabil cu stilurile traditionale de yoga. Power Yoga iti ofera sansa de a te bucura de numeroasele beneficii fizice si mentale ale unei practici de yoga fara a simți presiunea de a te adapta la un stil de viata, mentalitate sau estetica traditionale de yoga.


Clasele online de Power Yoga, din programul Yoga Wellness at Home, sunt potrivite in special pentru incepatori si cei aflati la nivel intermediar. Practicarea yoga online iti ofera spatiul de care ai nevoie pentru a invata elementele de baza fara a simti presiunea gandului ca cei din jur te urmaresc. La aceste sesiuni te afli in zona ta de confort in timp ce testezi apele unor experiente care poate fi usor in afara zonei tale de confort. In plus, daca simti nevoia, poti intrerupe sesiunea pentru a iti reseta corpul.


Inca nu esti pe deplin convinsa de experienta Power Yoga?

Aceste beneficii te vor motiva sa te inscrii chiar acum in acest program:

  • imbunatateste starea generala a inimi

  • reduce durerea cronica

  • regleaza greutatea

  • imbunatateste starea de spirit

  • intareste sistemul imunitar

  • te poate ajuta sa dormi mai bine

  • creste flexibilitatea

  • ofera claritate mentala

  • mai multa forta etc.


Doresti sa afli mai multe despre aceasta exprienta si intregul program Yoga Wellness at Home? Aici ai mai multe detalii! In plus, nu ezita sa ne scrii pe email sau whatsapp sau sa ne suni.

bottom of page